miniktarantula Arkadaşlar 35haftalığım bebekte hareket azalması var gibi ama sadece toplanıyo onu hareketten sayabiliyor muyuz Toplanırkende ağrı yapıyor
ddermuka miniktarantula geçtiğimiz ekimde 35+2 de bir hafta boyunca hareketleri kötü Nst hep kötü çıkıyor diye acil doğuma alındım. Kızım 2510 gr 45 cm doğdu çok şükür küveze girmedi
bebekhemsiresianne miniktarantula sana tavsiyem eğer alalım derlerse bekletmek için direnme çünkü içerisi kapalı kutu her an ne olacağı belli olmaz dışarısı daha güvenli yoğun bakımda da kalsa 2 haftaya ortalama çıkar diye düşünüyorum tabi bu tahminim her bebek için geçerli değil durumunu doktor daha iyi bilir
Aygul58 miniktarantula Tatlı birşeyler yiyip sol yanınıza yatın hareketlenmeyi en iyi o şekilde anlarsınız günlük 8/10 kez hissediyorsanız hareketlenme normal sayılıyor alanı büyüdükçe daraldığı için eskisi kadar çok hareketli olması beklenmiyor en iyi siz anlarsınız bir sorun hissediyorsanız doktorunuza danışın derim💐
bebekhemsiresianne Bende 35w4d oldu hareketleri azdı Nst çektirdim kötü çıktı acil doğuma almışlardı bu haftalar dikkat
memetim miniktarantula evet rahim kendini doğuma hazırlıyor kasılma ve sancı normal canım bebek için bişey diyemem belki dönmeye çalışıyordur zaten son aylarda yerleri daraldığı için hareket azalır bir sürü ihtimal var sen için rahat etsin istiyorsan doktorunla görüş biz ne desek boş
mutlumami miniktarantula tabiki düzenli sancı olmuyor onlar düzenli olursa sıkıntı benim 32. Haftada bile sancı çıkıyordu ama sizin tarif ettiğiniz gibi bi kasılma hissediyordum sadece aklınızda soru işareti kaldıysa bence doktorunuza nst çektirin bi de dinlenip bol su için
bebekhemsiresianne miniktarantula 2230 doğdu girmedi kız bebekler genel itibariyle doğumda biraz daha savaşçı oluyorlar bizim çocuk doktorları da söylüyordu. Bebek hemşiresine söyledim lütfen elinizden geleni yapın yoğun bakıma girmesin diye ama benim kıza oksijen vermeye bile gerek kalmamış çığlık atmaktan yıkmış ortalığı :) ben kıyafetlerini bile götürmemiştim hastaneye eşim koşa koşa gidip evden kıyafet getirdi 😂
ceylanay Benimde kasılmalarım coktu nst girdim sancım çıktı 36 haftalık suyum geldi kasılmaları hafife almayın ama dinlenin geçmiyorsa pozisyon degistirdiginizdede geçmiyorsa doktora gidin
miniktarantula ddermuka ay çok şükür girmemiş Dua edin banada ya Bişey çıkarsada küvezsiz atlatayım sağlıklı
ceylanay miniktarantula 2 kilo 590 gram demislerdi 3 kilo 145 gram doğdu her ultrason doğru olmuyor farklı sonuçlar veriyor bazilari