kalkbircaykoy 97e bu kadar fiyat farklılığı şaka gibi 😀 fiyata normalde takılmam alır geçerim ama baya oynaması saçma geldi
gzdeumay kalkbircaykoy bebeğin kilosu kadar veriyorsunuz benim bebeğim 8 kilo 8 damla veriyorum. Ayrıca etkili olabilmesi için sütten en az yarım saat önce ve sonra verilmesi gerekiyor
mom1900 kalkbircaykoy bende ona güvenip aldım zaten de mahvetti çocuğu siz yine denemek isterseniz deneyin tabi herkes de aynı etki olmuyor
bsrkn Cadisilae Ay koku ondan mıymış ek gıdaya Geçtik diye aşırı yoğun koku olduğunu düşünüyordum şaşırdım 😂
busraaay Cadisilae merhaba benim oğlumda kötü kkokulu kaka ve ishal yaptı siz ne yaptınız değiştirdiniz mi
bayanseymamom Demir verince huzursuzluk uykusuzluk yapar mı gündüz mü vermek lazım ben sidefer kullanıyorum sanki yaramıyor gibi
bayanseymamom Demir verince huzursuzluk uykusuzluk yapar mı gündüz mü vermek lazım ben sidefer kullanıyorum sanki yaramıyor gibi