kalkbircaykoy Kızlar oğlum 4,5 aylık Ocean Demir damlasını almayı düşünüyorum. İnternette orijinal ürün satan güvendiğiniz satıcı ya da site var mı?
97e kalkbircaykoy bana burdan ınternete guvenme dedıler eczane uzakmı aynı pra 380 mı ne aldım ben de hem
Minnakordek Benim kıza çok kabızlık ve gaz yapmıştı sidofdr miydi neydi o iyi gelmişti sen itice araştır bence internetten alma derim ben sahtesi çok dolanıyor
bsrkn Cadisilae Ay koku ondan mıymış ek gıdaya Geçtik diye aşırı yoğun koku olduğunu düşünüyordum şaşırdım 😂
busraaay Cadisilae merhaba benim oğlumda kötü kkokulu kaka ve ishal yaptı siz ne yaptınız değiştirdiniz mi
mom1900 Benim oğluma hiç iyi gelmedi ya aşırı ishal karın ağrısı yaptı ilacı verdiğim gün mahvoluyordu. Hemen bıraktım farkedince
97e kalkbircaykoy eczane eczane dolscz glıba herkese frklı dmıs 200 dıyenler stok yapsın vala 389 aldım:)
gzdeumay kalkbircaykoy bestiron damla öneririm hiçbir yan etki yaşamadık 2 aydır kullanıyorum tadını da kızım çok sevdi. Araştırdığım kadarıyla da içeriği en temiz marka
kalkbircaykoy 97e bu kadar fiyat farklılığı şaka gibi 😀 fiyata normalde takılmam alır geçerim ama baya oynaması saçma geldi