kubraerol Cennetmahallesipembe neden ya neden öldürmek nedir bıktıysan ver devlete baksın öldürmek nedir
babyboy_35 Cennetmahallesipembe Allahın belası dilerim Allahtan can vereme acı çek ölmek için yalvar ama vereme !
aylaa26 Cennetmahallesipembe ayyy allah kahrı perişan etsin böylelerini nasıl kıyıyorsunuz yaaaa millet evlat sahibi olmak için yanıp tutusuyor bunlarda kıymet bilmiyor
bitboylum Cennetmahallesipembe Allah bildiği gibi yapsın ya bu dünya nereye gidiyor böyle. Ne oluyor bu insanlara
Cennetmahallesipembe Ayaztos hassas olarak etiketledim bilerek ama artık böyle şeyleri görmekte sıradanlaştı resmen
JollyBaby Cennetmahallesipembe Ka*pe kendin git geber çocuktan ne istedin Hiç mi vicdan yok ben anlamıyorum ne yaşıyorsunuz kafanızda içinizde abicim
Zuzzu Cennetmahallesipembe Allahım ben ne izledim böyle ruh hastası kadin git kendini at bir yerden o garibim çocuğa yaptığı pisliklere bek rabbim seni bildiği gibi yapsın 😡
Cennetmahallesipembe Zuzzu 50krsvertirreekk lux33 bksh bazıları gerçekten anne olmamalı Allah bakabilecek olana versin rabbim
Cennetmahallesipembe Zuzzu 50krsvertirreekk lux33 bksh bazıları gerçekten anne olmamalı Allah bakabilecek olana versin rabbim
cauuv2 Ya allah belasını versin pislik kadın bu ne ya!! Çocugun durumu nasıl ? Kadın kendini öldürsün ya cocuktan ne istiyo allahın belası