papatya_18 Çekmeme izin vermedi çok fazla anlaşılıyordur inşallah. Dudak bağı mıdır bu yoksa normali mi böyle?
papatya_18 benbiranneyim123 zararı varmı ki kontrollerde drsi hiç bişi demedi daha önce bu kontrolde soracağım 😒
benbiranneyim123 papatya_18 Ben cocuk cerraha sordum hicbir zarari yok sadece disi ayrik cikar dedi gercekten de ayrik cikti cok sirin duruyo 🤭 zaten belli bi yasa kadarda mudahale etmiyoruz konusmasina Engel olursa ancak dedi benim kine Engel olmadi cok sukur simdilik duruyo bakalim
50krsvertirreekk papatya_18 dudak bağı bu hatta diş bağına da benziyor dişleri çıkınca arasından böyle uzuyor aynı şekil dişin ortası ayrık oluyor
Grimor88 Dudak bağı evet benim kızımdada var 18 aylık şu an dişleri azcık ayrık çıktı o kadar. En az 4-5 yaşına kadar müdahale etmiyolar diye biliyorum doktorumuz bu zamana kadar hiç bilgi vermemişti ben kendim farkettim
papatya_18 Grimor88 bizde 6 aylığız geçen burda okudum dudak bağı meme reddi falan bişiler bi bakayım dedim tuhaf geldi bu kontrolde soracağım doktora. Teşekkür ederim 🌸
alinmom papatya_18 evet benim kızım da var 14 aylık doktor bize şuan müdahale edemeyiz 6-7 yaşında konuşmasını vs etkilerse ozman kesilir demişti
TospikEmirr papatya_18 benim bebeğim de böyle bende yeni fark ettim . Umarım konuşması fln etkilenmez . Dişler ayrık çıkıyormuş . Şuan üst dişleri çıkmış ama tam büyümedikleri için daha net belli değil inşallah ayrık olmaz
gunes716_ 50krsvertirreekk evt çok doğru bu yüzden ön iki dişim ayrık dudak bağından dolayı bugün dolgu için gittim kesilmeden dolgu olunamayacagnı soylediler
gunes716_ papatya_18 dudak bağı bugün dolgu yapmak için gittim ön dişe dudak bağını kesmeden dolgu yapamazlarms söyledim küçük ise kesin bı doktora gözükün korkulcak bişey yok ama