ataselbar Normal olmayan bi durum olsa doktorun fark ederdi bence sakin yapıda demekki ne güzel maşallah diyelim 😂🌸
ezgiii12490 ataselbar sakin bebekler daha zeki diye okudum bir yerde sizn yapilalriniz nasıl eşinizle
gulcicek006 ezgiii12490 bizde sakiniz aslında ama ben bebekken çok yaramazmisim.anneme o yüzden çok farklı geliyor 😊
farelikoyunkavalcisi ezgiii12490 o zaman yeni nesilde çok nadir zeki çocuk olacak olur mu hiç öyle şey 😅😅
Hoptirililaylalaylaylilaylom gulcicek006 Sende o şanslı annelerdensin sus nazar değirme kendi kendine 🤫 Kız mı erkek mi? Benim oğlumda çok sakindi, bi keresinde bindiğim taksici bile çok uslu olduğunu dile getirmişti. Onun bile dikkatini çekmiş sakinliği. 😂 Şimdi 4yasında o sakinlik falan kalmadı. Tek olsa kalabilirdi ama kardeşi büyüdükten sonra beraber kavgaları gürültüleri eksik olmuyor. Kızımın bebekligi ise tam tersydi. Oğlum ne kadar Uslu sakinse kızım tam tersydi.
gulcicek006 Hoptirililaylalaylaylilaylom kız bebek.yaa aslında evet sakinliği çok güzel.beni hiç yormuyor ama ne bileyim aklıma bir kurt dustu korktum birden
enesburak gulcicek006 inşallah sakin yapılıdır. Benim oğlumda öyleydi bir derdi olmadıkça mızırdanmazdı ta ki 6 aylık olana kadar emeklemeye başladı peşine hemen tutunup kalkmaya başladı o sakin bebek gitti yerine Van gölü canavarı geldi her yer savaş alanı . Sakin olsun bırakın yoksa siz sakin kalamazsınız 🫠
TulayGeriDon gulcicek006 sakin mi? O da ne? Yeniyor mu🥱😏 Şaka bi yana… yeğenim çok sessizdi. Hatta ağlamazdı bile. Birgun korkmuslar saatlerce almamışlar emzirmemis. Acaba çocuğun sesi mi yok neden ağlamıyor sakin diye… 2 yaşına girecek, evde terör estiriyor Ama benim bir kızım var ki. 10 aylık. Doğduğu günden beri kıyamet kopariyoe
Sermec27 gulcicek006 Benim büyük oğlum da öyleydi hatta annem derdi ki bu çocuk çok saf olacak bir çocuk hiç mi ağlamaz sakin sakin durur derdi şu an 4 yaşında anamı ağlatıyor diyebilirim yani o sakinlikten asla eser yok asla yerinde durmaz çok yaramaz çok hırçın tadını çıkar valla 😀
seziko Ah ah ben sakin bir bebekmişim eşim sakinmiş. Öyle olunca benim bebeğim de sakin olur demiştim ama evdeki hesap çarşıya uymadı. Emmesi, uyuması, gazı,kusmaları geçmiyor. 😩
Hoptirililaylalaylaylilaylom gulcicek006 Haklısınız. Bende tam tersine oğlum sakinken hiç endişelenmedim ama kızım doğunca çok endişelendim. Düşündüm durdum, bunların hangisi normal bebek🤔Oğlum mu normaldi yoksa bu mu normal diye 😁
alinmom gulcicek006 ahhh nerde benim 2 kızım var 4 ve 1 yaşındalar yahu 1 saniye durmazlar birde erkek çocukların adı çıkmış yaramaz diye birde benim kızlarımı görseler şoka girerler. Asla sakin bir şekilde yemek çamaşır temizlik yapamam hep bir kaos ağlama krizleri yaşanıyor Lâ havle çekiyorum sürekli 🙈
Rez gulcicek006 kızım sakindi kendi kendine dururdu aman allahım meleğim benim 2 yaşından sonra coştu :))) maşallah deyin sürekli konuşun seslenin oyuncakları önüne dizin yüz üstü baksın bebiş
Karanirem gulcicek006 8 ay bebeğimin gıkı cıkmadı süt ve uyku modundaydı sonra cocuk tersine döndü cinlendi resmen abshsbsbs şuan tanıyamıyoruz çok fena😅
baby_boy11 gulcicek006 Allahım ağzınızdan bal damlıyor sanki oğlum kolik bir bebek ne yapacağımızı şaşırıyoruz maşallah barekallah diyeyim ( nazar ayeti de okudum ayrıca ) doktorunuza danıştıysanız bu durumu ve o aksi bişey dememişse hiç korkmayın
bisusbe_ gulcicek006 maşallah de sekiz aylık kızım illallah ettim doğduğu günden beri çığırtkan mutluluğu üzüntüsü ağlaması herşeyi uçlarda yaşıyor