Beyninizikullanmakucretsizdir papatyagibi çok param olsaydı her rengini alırdım ya aynı modelin farklı renklerini alıp giyerim hiç takılmam öyle şeylere 😅
canan6668 Beyninizikullanmakucretsizdir ahhh su pis boğazlar tutamiyoz kendimizi 🫤nzsye uzme canil kendini insaAllah Birgun başaracaz ben 1 haftadır diyete başladım pazar tartı günü insaAllah güzel sonuc çıkar baya tutuyorum kendimi bakalım hayırlısı
Beyninizikullanmakucretsizdir canan6668 öyle ya insan boğazına sahip çıkamıyor. Ramazan ayına girince daha çok kilo alıyorum. Bu boğaz düşkünlüğü başımıza bela oldu 😣
Meri-Mel Beyninizikullanmakucretsizdir Fiyonk her yerde görüyorum bordo harika siyah daha da bir güzel 💓🥰
Beyninizikullanmakucretsizdir Deletedmom192 teşekkür ederim siyah ve bordo olanı da var resimlerini yükledim bakar mısınız 🙈
elifnevos Beyninizikullanmakucretsizdir anladım teşekkür ediyorum🌸 eğer alırsanız o sayfadan ürün geldiğinde buradan bilgi verme şansınız var mı?
Karanirem Beyninizikullanmakucretsizdir bordo diyenlere asla inanma ya krem krem krem krem sonuna kadar yani bordoyu giyersen -1
Beyninizikullanmakucretsizdir Karanirem kremin siyah ve bordosu da var. Diğerleri de yelekli takımın diğer renkleri. Aslında her iki takımdan da alayım diyorum ama renklere karar veremiyorum 🤦🏻♀️
Meri-Mel Beyninizikullanmakucretsizdir Burada bir ara çok kişide gördüm bu yılın ürünü ama yani eski değil çok da güzel ama bordo ilk kez gördüm aşık oldum ama siyahı daha da hoşuma gitti benim 🥰
Deletedmom192 Beyninizikullanmakucretsizdir bnce kesınlıkle ılk krem dıgerlerı bıraz rukus geldıı bana
Beyninizikullanmakucretsizdir gokceege yelekli takımın bordosu bitmiş maalesef siyah ve krem rengi kalmış 🤦🏻♀️ sizin beğendiğiniz renk hangisi acaba 😊
pogacayanaginannesi Beyninizikullanmakucretsizdir bordunun kolları olan modelini alacağım bende bayram için sanırım bu sene bunlar moda kemerli ceket ve etek aşırı sık bordoyu almalısın
Beyninizikullanmakucretsizdir pogacayanaginannesi maalesef bordosu bitmiş siyah ve krem rengi kalmış. Pantolon ceket olarak da gördüm o modelde çok hoş duruyordu. Sizin modelin kumaşı ne acaba? Bazı sitelerde bu model çok pahalı bu sitede neden ucuz bilmiyorum.