Beyninizikullanmakucretsizdir papatyagibi bende onu çok beğendim ama kararsız kaldım teşekkür ederim 😍 tek sıkıntı gömleği ayrı almak gerekiyor 😖
papatyagibi Beyninizikullanmakucretsizdir Ay bayıldımm bu da cok asil duruyor Ama bordoya icim gitti benim 🥰
canan6668 Beyninizikullanmakucretsizdir 🥲🥲🥲bekarlık kilom keske donsem oraya besi cok bacimmm nesi cok o kilo icon nerelerini verecekler var😂😂😂😂🤭🤦♀️
Beyninizikullanmakucretsizdir papatyagibi çok param olsaydı her rengini alırdım ya aynı modelin farklı renklerini alıp giyerim hiç takılmam öyle şeylere 😅
Beyninizikullanmakucretsizdir canan6668 insülin direncim var ne kadar kilo versem benim için o kadar iyi 🥹 59 kiloya kadar düştüm ama boğazıma sahip çıkamadım yine kilo aldım 😣
elifnevos Beyninizikullanmakucretsizdir anladım teşekkür ediyorum🌸 eğer alırsanız o sayfadan ürün geldiğinde buradan bilgi verme şansınız var mı?
canan6668 Beyninizikullanmakucretsizdir ahhh su pis boğazlar tutamiyoz kendimizi 🫤nzsye uzme canil kendini insaAllah Birgun başaracaz ben 1 haftadır diyete başladım pazar tartı günü insaAllah güzel sonuc çıkar baya tutuyorum kendimi bakalım hayırlısı
Meri-Mel Beyninizikullanmakucretsizdir Fiyonk her yerde görüyorum bordo harika siyah daha da bir güzel 💓🥰