sevcan AselZeynepli cok geçmiş olsun benmde bebeğim dusmutu pusetten doktor sakın bağlamadan pusette tutmayın dedı atıo kendnı hep bağlayn dedı pusette..
Annesininprensesi AselZeynepli inşallah bir şeyi yoktur kuzunun rabbim hepimizin evlatlarını korusun 🤲🏻
kereminannesi95 AselZeynepli Çoook geçmiş olsun benim bebeğimde dün koltuktan düştü hemde gözümün önünde bi türlü aklımdan çıkmıyo o an Allah korusun yavrularımızı çok zor biliyorum şükür bişey olmamış🙏🏻
AselZeynepli kereminannesi95 size de cok gecmis olsun canim nasil simdi bebis iyi mi Allahim korusun cok zor gozumun onunden gitmiyo
kereminannesi95 AselZeynepli İyi iyi çok şükür hiç bişey olmadı sadece korktu o kadar verilmiş sadakamız varmışş🙏🏻
Adenisik AselZeynepli canim röntgen çekildi ama sen yinede burnu kirildimi yada elmacık yanağı ona baktır çünkü benim kardeşim küçükken oyle düştü ve burnu kırıldı bizimde hic haberimiz olmadi kırıldığına dair daha sonra öğrendik küçük olduğu içind e hemen kaynadı ve malesef su an uyurken hep horluyor bebekler kemikleri cok hasas hemen kıralabilir o yüzden siz burun yanak röntgen isteyin dikat edin cok geçmiş olsun
Beren46 AselZeynepli ay cok uzuldum bnmde basıma puset kazası gldı kucuk olunca röntgen cekmedıler 24,, saat hastanede yattık sukur kusma v s olmayınca rahatlamıstık Allah yardımcınız olsun onlari melekler korur allahın ıznıyle
AselZeynepli Beren46 amin canim benim . Size de çok geçmiş olsun . Çok zor insan panikliyor korkuyor. Rontgen cekmemiz lazım dediler ben de istemiyordum ama yuzustu dusunce cekelim dedileer