AselZeynepli Kizlar bebegimi pusete koymustum sandalyenin ustune koydum yanina da ben oturdum birden dustu yuz ustu parkenin ustune pusette ustune şok oldum biraz agladi arkadasim vardi yanimda o elini yuzunu yikadi bebeğim şok olmus gibi baygın baygin bakmaya basladi hemrn ambulansi aradim suan hastanedeyiz. Rontgen çekildi biseyi yok dedi doktor yanagi morardi biraz da burnu sismis gibi geldi bana bormal dedi doktor. Musaade altinda suan 9 gibi tekrar kontrol edecekler . Dua edin nolur cok korktum 🙁
Yasemin_Tahir-Mete AselZeynepli geçmiş olsun cnm allahım acil şifalar versin bol bol dua et bizde edelim
Annesininprensesi AselZeynepli çok geçmiş olsun ya Burda okudukça çok korkuyorum bende bir gün başıma gelir diye😥Kaç aylık bebeğiniz?
AselZeynepli Annesininprensesi insallah gelmez kimsenin basina canim kizim 4 aylık daha . Ben de okuyordum insan basina gelmez zannediyor bir anlik dalginlik
Asya0307 AselZeynepli cok gecmis olsun canım, hic bisey olmaz Rabbimin izniyle benim bebegimde 1 aylikken puseti bebek arabasina takmistik tam takamadik galiba disarda betonun ustune dustu dedigin sekilde yuzustu puset ustunde kaldi anlattigin gibi
Selinto AselZeynepli çok geçmiş olsun benim bebeğimde 2 aylıkken düşmüştü koltuktan ultrasonla kafasına baktılar bişey çıkmadı bişey olmaz Allahın izniyle melekler koruyor .doktor düştüğü yerin yüksekliği ve zemini sormuştur zaten .röntgende temizse içinizi ferah tutun korkmuş olabilir bol bol kucaklayın 😊
AselZeynepli Selinto evet canim ilk basta pek tepki vermiyordu simdi iyi sukur ya rontgende bisey cikmadi
deletedmom1101 AselZeynepli Allah’ın izniyle hiç bişey olmaz rabbim evlatlarımızla sınamasın ama içini ferah tut 1 yaşına kadar bebeklerim kemik yapısı kıkırdak 🙏 dualarım seninle inşallah sağlıkla evinize dönersiniz 🙏
Sudem AselZeynepli Geçmiş olsun canım bende aynı şeyi yaşadığım için neler hissettiğini anlayabiliyorum dualarım seninle inşallah sağ salim dönersiniz evinize 🙏
Aygunnn Içini ferah tut canım İnşallah bir şey olmaz benim bebeğim de 2 aylıkken kanepeden düşmüştü Çok şükür hiçbir şey olmadı
Annesininprensesi AselZeynepli inşallah bir şeyi yoktur kuzunun rabbim hepimizin evlatlarını korusun 🤲🏻
NesliAsel AselZeynepli oy şükürler olsun çok sevindim kuzum iyi olmasına yavrunun Allahım esirgesin 🤲🏻 Kendinize iyi bakın Allah’a emanet olun canım benim 🥰