Pirasalipuding merkursavascisi_06 ya ne güzel bende özel hastanede yaptım aslında ama içeriye eşimi kabul etmediler bebeklerim erken doğdu strilizesyondan dolayı mikrop kapmasınlar diye
forumgurmesi Pirasalipuding yok ben narkozdan geç ayılıyorum, gözümü açtığımda bilincim yerindeydi. Başımda lahmacun yiyolardı içimden sövdüm ama djxjxjx
ZeydsMom Pirasalipuding azerbaycan. Yo niye zor olsun tum gun odada hemsireler basinda donuyor bebege zaten sen bakmiyorsun onlar giydirir altin degistirir sut yoksa mamasini verir. Yemeyini getirir cayini suyunu ilacini. Yeri geldi dus bile aldiriyorlar. Yani hic zorlanmadim. Hatta orayi o kadar ozlemisim ki ikinciye hamileyim 🤣 gece de alir gotururler kendileri bakar sen uyu diye. Yemek yerkende gotururler rahat yemen icin.
twobabymom_ Pirasalipuding Annem babam ve eşim vardı çıktığımda eşim ağlayarak saçlarımı okşadı sonra babamdan çekinip bırakmıştı 🥲
bitboylum Pirasalipuding en önemlisi o benim için, hayatımda gördüğüm en çirkin ördek yavrusuydu şimdi bir kuğuya dönüyor Allah yavrularımızla sınamasın
Pirasalipuding ZeydsMom ay ne güzel hastane bizim burda dediklerinizi refakatçi yaptığı için zor olmuştur diye düşündüm darısı türkiyeye
Annesiiiiiiii Pirasalipuding Annem ve kayınvalidem 😍 Doğumhanenin hemen yanındaydı odam. Bizimkiler bizi görmeye çoluk çocuk doluşup geldikleri için eşim bebeğin başını bırakmak istememiş🙄 Hemşire bile bu oda çok kalabalık böyle olmaz demişti
enfa Pirasalipuding kimse yoktu eşim odada bekliyordu tek eşim vardı yanımda başka kimsem yoktu sağolsun doktorum ve hemşireler hep yanımdaydi önce bebeği çıkardılar sonra beni 🥹
Veramomm Pirasalipuding eltim vardı 😅😅 Eşimde kızımın peşinde gitmiş çünkü doğumdan sonra asla bebeğin peşinden ayrılma diye tembihlemistim
Madamehappyyyyy Pirasalipuding Ablam,doğum dan 3 gün önce hastane ye yatmıştım,gece doğum başladı 7:30 doğum oldu eşim mesajlara cevap vermiyor diye sabahın 5 i ablam hastaneye gelip beklemiş doğumhane kapısında. Odaya geçtiğim de ise tüm ailem gelmişti.