nur_aleyna Kızlar normal doğum yaptım . Alttan epey dikişim var. Baticcon aldım dikişlere sürmek için. Sizce ne kadar kullanmalıyım. 14 gün oldu ve dikişlerin hızlıca iyileşmesi için neler yapabilirim hala acıyor ne zaman geçer
Gzdzeynep nur_aleyna ben hiç bişey sürmedim ilk doğumumda epizyotomi kesisi vardı dikiş çok azdı bir haftada iyileşti. İkinci doğumumda çok fazla yırtık oluştu dikiş çoktu 1 ayda iyileşti. Sadece tuvalet sonrası yıkadım ve kuru tuttum o bölgeyi.
asya343 nur_aleyna Orayı kuru tutman gerek benim dikişler 20 gün sonra düşmüştü kanama da ozaman bitmişti
veranazli nur_aleyna Ben yıkayıp kurulduktan sonra kantaron yağı ve eczaneden aldığım furacin kremi dönüşümlü olarak sürmüştüm. Aynı zamanda batikon da kullandım. 10 gün içinde iyileşti
irmhzl nur_aleyna ben 7. Gunde batikonu biraktkm 40 gundeyim suan ama iyi mi haptim bilmiyorjm sukadar kullan da dememislerdi, agrilarimda 20 gunde tamamen bitmisti ama ara ara oldu tabi on tarafta bile oldu dogumdan kaynakli.
papatyam39_ nur_aleyna ben hiç birsey yapmadım sadece kuru tutmaya çalıştım 40 bitince biraz iyi oldum tamamen iyileşmem 2,3 ayı buldu şu an bile ara sıra agrım oluyor Doğum yapalı 5 ay oldu