MuhammedAmine [silindi] bende hatta Google dan baktım neye benziyor diye güzelmiş hayırlı olsun arkadaşa 🙃
Mtzzeynep Deletedmom115 bende kocamı BİM’e gönderdim blender seti gelecekti indirimde onu bana al sevgililer günü hediyesi diye oda kalmamıştı. Akşama kavga var 🙈
Leylak83 MuhammedAmine al benden de o kadar... hamilelik yüzünden 9 + 6 aydır ne alyansimi ne tek taşımı takabiliyorum... ama umudum var o yüzükler tekrar o parmağa girecek 😂😂🤣
MuhammedAmine [silindi] büyük kare bir taşı var böyle gözüm kadar etrafına minik minik taşlar Serpil’i ...
MuhammedAmine Leylak83 ben düzenli olarak parmağıma sokmayı deniyorum özellikle eşimin yanında girmiyor diyorum ağlamaklı ses tonu ile hafif ajitasyon ile birlikte . Yala girer diyor 😋
MuhammedAmine [silindi] benim tarzım ama benim bagetim yokki BENİM BAGETİM YOK , beni çıldırtmak mı istiyor sunuz 🤯
[silindi] MuhammedAmine 😂😂😂😂esime dicem bana baget midir alsım😬ne eksiğim var sonrada kaynanama dicem catlasın
MuhammedAmine [silindi] alırsa tak git yan bakıyorsa kesin kıskanmıştır bakışlarını takip et kıskanması mühim