Aynur83 Seven sevdiğini mutlu etsin sadece 1 gün değil hep olsun ❤️Hediye vs değil bi söz ilgi bile herşeyi değiştirir
Deletedmom115 Aynur83 O kadar güzelsin ki. ❣ Böyle edüşüncelere hasretiz. Çiçek almadı diye kocasına bir sürü laf söyleyenler bunu mu aldın ala ala diyenler. Onlardan sıyrılıp sadeliği seçmek çok güzel.
MuhammedAmine Deletedmom115 Sen kocası baget yüzük alan kadını kıskanıyorsun bence ondan böyle yazdın çünkü herkes kıskanıyor onu 🤪
Aynur83 Deletedmom115 sıcak vee samimi duygular önemlidir benim için hediyeyi alıp ertesi gün aynı olucaksa hiç almasın yapmasın daha iyi sadece 1 günle özetlememek gerek hep olması gerek bi söz bile insanları birbirine bağlayabilir akıllı kadın zaten her istediğini yaptırır💕
giz Deletedmom115 bakk bakk kocam bunu aldi bu en pahalisindan🤣🤣 farkli sitelere giriyodu izliyodu ama olsundu en pahalisini aldi 🤣🤣
Mtzzeynep Deletedmom115 bende kocamı BİM’e gönderdim blender seti gelecekti indirimde onu bana al sevgililer günü hediyesi diye oda kalmamıştı. Akşama kavga var 🙈
giz MuhammedAmine ya yazik o kadin arada kaynadi kiz pahali oldugunu yazan o degildi ki☹️ uzuldum ben o kizin olayina
Deletedmom115 MuhammedAmine Ayy onların olsun istemem ben baget yüzük falan. Bi tektaşım var bir de alyansım onlar bana yeter. 😂
Aynur83 Tontisimm bekleyin bi cümlesi bile etkiler sizi bizler tezcanlı olduğumuz için erkekler bunu düşünemiyor bazılarının ise işine gelmiyor bugun güzellikleri konuşalım bak mesela evladına söyleyebilirsin sevdiğini ona sarıl sevgi bulaşıcıdır 🥰
Tontisimm Aynur83 zaten en büyük aşkım o benim🥰 ama eşim hiç unutmazdı böyle özel günleri o yüzden şaşırdım