ymom 15 aylık bebeğim beşiğinden düştü. Sırt üstü yerdeydi. Bir saat geçti üstünden uyutmadım. Gözlerde bir değişiklik yok. Keyfi de yerinde. Saat geç olduğu için uykusu var uyumak istiyor. Uyutmalı mıyım
ZeydsMom ymom artik benim oglumda kendini atmak istiyor besikten. Yataga gecirecegim siparis verdim odasina gidiyor artik. Hiic korkmuyorlar bide . Grcen yanimda pat diye kendini birakti iyi ki yanindaydim. 🤦♀️ Ama kuzenimin kizi 1 yasinda kendini atmisti bisey olmadi.
nnlr ymom Kendi boyundan yüksek değilse kormayın.Ağlamasını susturamıyorsanı ve kusma gibi belirtiler varsa doktora götürün,yoksa sadece izleğin,bişey olmaz inşallah,genelde hiçbirşey olmuyor zaten🙏🏽
tubanurrrr ymom 15 aylık bir bebek kendini atar bunu tekrar yapabilir büyük ihtimalle o yükseklik çok fazla kademeli olarak aşağı indirilmiyor mu acaba beşik ben o aydayken en alt seviyede indirmiştim hatta yan taraftaki tahtasını çıkarmıştım önüne de. Minder koymustum yuvarllanir diye bence en kısa zamanda önlem alın inşallah çünkü o yükseklik çok fazla o yaşta bir bebek için
hilalasenasc Boyu kadar yükseklik genelde çok önemli olmuyor kulaklarının arkasına bakın morarma var mı diye en az 2 saat de uyumaması gerekiyor diye biliyorum
bizdejantikizlardik ymom Geçmiş olsun Bizim beşikte bundan. Kızım artık ayağa kalkıp öne doğru eğilmeye çalışıyordu. O gün o ön taraftaki korkulukları söküp anne yanı yaptım yatağını yanımda yatıyor. Belki siz de yapmak istersiniz diye söyledim. Yaza doğru da montessori yer yatağı almayı düşünüyorum.
ymom nnlr ağlaması çok olmadı kucağıma gelince sakinleşti şimdi de uyumak için ağlamaklı oluyor ama başka vir şey görünce susuyor
ZeydsMom ymom artik biliyor dikkat etmek gerekiyo. Bi kere denedise hep deniyorlar. Dustumu kafasi mi ezildi hicbisey onunu kesmiyor. Oglum kanepeden kendini atmisti 1 saat sonra yine cikip deniyordu 🤦♀️ biseyde anlatamiyorsun oylee kaliyorsun
nnlr ymom Birşeyi yoktur o zaman,gün içinde kontrol edin,bir huzursuzluk görürseniz doktora götürürsünüz