metemom_ Bu gece 10 defa uyandık şuanda da 40 dkdır uyanık uykuya dönmedi bende pes ettim 6 aylık oldu biraz bile düzelmedi gece uykusu o kadar yorgunum ki gözlerimden yaşlar akıyor uykusuzluktan 🥲 Siz kaç defa uyandınız 😂
JollyBaby metemom_ Yalnız degilsin 🥺 5den beri ayaktayım uyutmaya çalıştım evirip çevir dalar gibi oldu 2 dk sonra kalkti bana baktı uyumuş numarası yaptım ve yataktan asagi indi öyle koridorun bi sağına bi soluna bakiyor baktım wc kapisi açık oraya yöneldi kalktım oturdum suan yatakta bu yazıyı yazıyorum sevgiler 😂 4 defa kalkmisimdir
asellinaninannesiii metemom_ 11 ay 25 günlük 😥 disten dolayı uyumadı 3 de uyuduk zaten, sonra 3 50 de kalktı, 4 15 , geri uyudu 5 de kalktı, 5 buçuk da tekrar kalktı, şimdi uyuyor bakalım kaçta kalkacak, vallaha gözlerim ağırlaştı uyuyacağım srtik🫠🫠🫠
metemom_ psikologannem ay dün geceki 4 kez uyanmıştı nasıl mutlu olmuştum dünyalar benim olmuştu sanki 🥲
lapsekiliTayfur metemom_ bence benim gece saat 01.50 den beri dizimde sürekli ağladı halada ağlıyor diş sancısı sanırım
asellinaninannesiii metemom_ Malesef ben emzirmiyorum ama göğsümle oynuyor , elimi tutuyor saçını oksamami istiyor mama içip uyuyor
yirmiyedimayisdersin metemom_ 9 aylık olacak yarın cnm. 07.15 e kadar hiç uyumadı. Akşam 22.30 da uyumuştu. 22.45 ten 07.15 e kadar oynadı. Ben ağlıyommmm
[silindi] metemom_ gecenin rekorunu benim kizim kimseye kaptirmaz sagolsun gece 11de uyudu 2de uyandi gecenin 2sinden 4bucuga kadar oturduk oynadik 11den 2ye kadar 5kere uyandi 4bucukdu geri uyudu 7de geri kalkti ama 4bucuktan 7ye kadarda bi 6 kere daha uyandi yarimsaat goz dinlendirme haricinde asla bu gece uyamadim butun gun nasil hayatima devam edebilirim bilmiyorum 22 aylik kizim ve 22 aydir insan gibi uyudugum tek bir gun bile yok 🥲
etkafa metemom_ memeyi kestim rahata erdim vallahi gece gündüz meme yok dünya varmış 18 aylık kesitm gece ya biraz geç kaldım ama başardım