filiizzr İyi akşamlar 2 gün önce sezeryan oldum dikişler çok fazla açıyor sizin dikişleriniz kaç hafta içerisinde iyilesti ?
mondecaidensecmeler filiizzr 1 haftada kendimi toparladim. Ama sağlık ocağı hemşiresi 6 ayda tanamen iyileşiyor dedi
asslan_ filiizzr 1 hafta da toparlaniyorrsunuz tabiki dikkat ederek taşıdığınız tek ağır şey bebeğiniz olsun zorlamayın ve dikkat edin enfeksiyon da kapmasin en kötü 10 günde dik durup ayaklanabiliyorsunuz
asslan_ filiizzr bol bol yürü ve bol su iç toparlanman hızlanacak soğuk alma agor kaldırma dışarıdan iyileşme olsa bile içersen hayla yaran açık içerisi islak bölge daha geç iyileşecego içinn soğuk alma ağır kaldırma!!!
asilkader filiizzr ay ilk birkaç gün çok zor.. sonra bende bel ağrısı kaldı 3 veya 4 ay o da geçti çok şükür. Herkesin farklı ağır iş yapmayın dinlenin inşallah destekleyen insanlar vardır çevrenizde
barisinannesi35 filiizzr merhabalar çok geçmiş olsun🙏yani biraz bireysel vücuda bağlı galiba ben 3-4 gün içinde kendime gelmiştim. Ama oraya çok dikkat ettim tabii
kahvekokusuu filiizzr bana doktor hic oturma dinlenmek için uzan ama uzandigindan fazla yürü demişti hem çabuk iyilesmesi için hemde iz kalmamasi için bende iz yok denecek kadar az ve 4. Gün desteksiz oturup kalkmaya başlamıştım
filiizzr kahvekokusuu ben genelde yatıyorum ama çoğu kişi yürü demiş artık her saat başı 30 dakika yürümeye çalışacağım