annesininlokumu5 Oğlum 3 buçuk yaşında hiçbir şekilde yemek yemiyor ergoterapi çözebilir bu durumu diye araştırdım ankarada bildiginiz iyi bir yer varmı acaba çok çaresizim artık ne yapacagımı bilmiyorum çok zayıf oğlum
bebeklerrr annesininlokumu5 merhaba ne yaptınız bulabildiniz mi biri ile görüştünüz mü bende arayış içindeyim
Smslgzm annesininlokumu5 hacettepe de başladık canım bakalım nasıl ilerleyecek bizim de aynı sorun yemek yemiyor yediremiyorum 🤷🏻♀️
kubraerol annesininlokumu5 ben 2 hafta önce Etlik şehir hastanesine gittim el röntgeni çekiyorlar 22 aylık 9.700 gram doktor normal dedi etlik hastanesine gitmeyin bakıyorlar sağlıklı mı gerisini önemsemiyorlar kan veriyorsunuz değerlerine bakıyolar birşey çıkmayınca gönderiyorlar diyetisyene göndere bilirler ama
Ogretmen Hacettepede ergoterapi için randevu alın biz duyusal hassasiyeti için gittik iyiydi yemek için de gidecektik götüremedim
Deletedmom192 Smslgzm nasıl randevu aldınız bem kac kere aradım randevu vermedıler yok dedıler. Bende goturmek ıstıyorum kızımı
annesininlokumu5 Smslgzm şimdi aradım açtılar sitesinde form doldur doktor arayacak sizi dedi birde ücreti 2000 küsür dedi sizdede mi böyle devlet hastanesi niye ücret alıyor ki
Smslgzm Deletedmom192 merhaba 0 (312) 305 25 60 bu numarayı aradıktan sonra dahili numarayı 126 tuşlayın direk doktor çıkıyor
Deletedmom192 Smslgzm cok cok tesekkur ederım. Benım kızımda yemıyor. Bugun doktora gıttık 13 aylık 8500 kılo gelısımsel pedıatrıye gıdeceksınız dedı. Pazartesı oraya gıdecegız. Acıkcssı moralım bayagı bozuldu.
doruk26 Smslgzm merhabalar benim bebeğimde de çiğneme be duyusal hassasiyet problemi var hacettepede hangi doktor ile görüştünüz acaba bilgilendirebilirseniz çok sevinirim
Smslgzm Deletedmom192 Bilkent şehir hast de gelişimsel pediatri de atilla hoca var giderseniz ona öneririrm çok çok çok iyi bir hoca doçent hemde. Bu arada hacettepeyi öğleden sonra arayın 2 gibi felan bende çok uğraştım hemen açmıyorlar
Deletedmom192 Smslgzm tamam bılkent sehır hastanesıne de gıdeyım o zaman. Cok tesekkur ederım yardımlarınız ıcın.
annesininlokumu5 Merhaba kızlar daha yeni görüyorum mesajlarınızı hacettepi aradım dediğiniz numarayı açan olmadı ama gidenler memnun kalmışmı ordan çocugu yemeyr alıştırıyolar mı acaba
Tazeannezehra annesininlokumu5 devlet olup 2000 kusur çok bence de ya ben özelde başladım 1500 e lavinia diye bir yere oğlumu..
Smslgzm Tazeannezehra annesininlokumu5 Şöyle bu gittiğimiz hocalar Prof ve doçent oluyor o numarayı arayıp 126 tuşlarsanız dahili numara olarak direk hocaya bağlanıp randevu verecektir. Özellere her gittiğinizde 1500-2000 veriyorsunuz ama buna 1 defa ücret ödeyip 4 sefer gidiyorsunuz
annesininlokumu5 Smslgzm anladım teşekkür ederim siz gidiyormusunuz nasıl yapıyolar çocuga tadım mı yaptirıyolar acaba nasıl alıştırıyolar 4 seans yetiyormu acaba
Smslgzm annesininlokumu5 4 seans tabi ki de yetmez bence biz yeni başladık bilmiyorum nasıl ilerleyeceğiz daha 😊
Melmus Smslgzm neler yaptınız acaba çözüm oldu mu lütfen bilgi verir misin faydalı oldu mu kızım çiğnemiyor 2.5 yasında