yavruaslanlar Alp1212 2 sezeryanlıyım 57 kilomdu şuan 59 oldum malum kış hep yeme isteği Ve benim buruştu sarktı oğlumun 4 yasını bekliyorum operasyon olucam bu sarkıklık burusukluk sporla düzelicek gibi değil naçizane benim değil
Alp1212 yavruaslanlar bende şimdi yaza kadar vericem kiloları eğer sarkıntılık gitmezse bende aldırcm mecbur inşallah gerek kalmaz 🥹
melisamoms Alp1212 bol bol su içtim elma maydanoz limonu blend edip içtim bir süre ekmeği kesiyorum ara ara tek öğün yemek yedim elimden geldiğinde yürüyüş yaptım 1 sene içinde -20 kg verdim
Alp1212 afrasena Benim de doğumdan sonra saçma sapan konusan etrafımda insanlar vardı ama takmadım herkesi takarsam ohooıoo 🫠
afrasena Alp1212 Doğrudur aslında bakarsak takacağım biri değil ama lohusayken psikolojim alt üst olmuştu o yüzden ne dense ağlıyordum ve o halde birine söylenecek laf değildi 🫣🥲
hakinhakin Korse kullananlar nasıl korse kullandinacaba bu agradli olanlardan mi? Yoksa iç çamaşırı gibi giyilenden mi? Benimd evar göbeğim ayva gobegi diyeyim kendisine 😬 1ay kadar korse taktım ama şimdi kaba geliyor takmak istemiyorum.
Alp1212 afrasena tabkde haklısın lohusalık çok bambaşka bende cok kötü şeyler yaşadım yanı dolu dolu bir lohusalık geçirdim ama işte cok sükür geçti o günler 🥹