acemianne___ Anneler ya ben oğlumu bir türlü oturtup oynayamıyorum , bul tak kule kitap gibi şeylerle hiç ilgilenmek istemiyor , sürekli hareket halinde yemek yerken bile oturmak istemiyor, sizin de bu şekilde mi , ☹️☹️
3kedili2bebekli acemianne___ evet oğlum agni o şekil su an yürürken legolariyla oynuyor durdu ve havuç aldı mesela legolari bıraktı mutfağın ortasına gidiyor 3 dk sonra başka oyuncak getirir gelirken oynar başka şey alır gider falan 😂
eleda acemianne___ bizde ayniyiz malesef. Bir suru etkinlik kitabi aldim ama dönüp bakmiyor bile yerinde oturamiyor ki aninda vınnn 😀 kendimi suclu hissediyoeum bende boyle olunca.
aven acemianne___ benim kızımda 16.ayı doldurmak üzere yürümeye başlağından beri hep ayaktayız 🤭yemek yaparken yada iş yapacağım zaman birlikte yapıyoruz evin her köşesini bilir dağıtır ben toplarım yada birlikte toplarız mesela çekmece dağıtır toplarız.Oyun hamuru kinetik kum biraz olsun oyalıyor.Onun dışında öğrenme kulesini kullanıyoruz yemek yaparken önüne su ve mutfak kaplarından koyuyorum kaşık küçük tencere çiğ makarna ses çıkartacak şeyler ben yemeğimi yaparken o da kulede önündekilerle meşgul oluyor.Ya da biberon temzileyici ve suyu köpürtüm önüne büyük geniş bir kap yapıyorum oyuncaklarını yıkamasını istiyorum o yıkıyor bende kuruluyorum 🤷♀️
askbebegimmbenim acemianne___ 15 aylık bı dünya eğitici oyuncaklar kitaplar. Neler neler aldım hevesle her gördüğümu bul tak kule kalem boyama cırt cırtlı eğitici kitaplar bowling oyun hamurları kamyonlar arabalar legolar. Ama gel gör ki 5 dk oynuyor. Surekli tempo halindeyim çekmece dolap açacak dökecek dağıtacak işi gücü o 🫣😁
acemianne___ eleda evet işte bende günlerimiz verimsiz geçiyor diye üzülüyorum zaten çalışıyorum yarım gün yokum olduğum saatler de de asla durmak istemiyor
3kedili2bebekli acemianne___ hiç bilmiyorum bulaşık makinasının kasikligini almış su an ikizine götürdü ikizi kitap bakıyor sakin sakin o kız 😂 ama inanın bu hali beni hiç yormuyor kızım sürekli mızmız kucak isteyen bir çocuk oğlum böyle sürekli hareket halinde olmasına rağmen kızım daha çok yoruyor kendini bir şekilde geliştiriyor oğlum kelimesi falan da daha çok
acemianne___ aven kız olsun çamurdan olsun diye boşuna dememişler :) yani kızlar daha iyi oyun kuruyor ve oyalanıyor bence benim oğlum asla 2 dk dan fazla bir şeyle sabit şekilde ilgilenmez anında sıkılır ve sürekli hareket halinde dolanıyor her yer de ,
aven acemianne___ kuşum çok haklısın oğlum olmadığı için yorum yapamadım ama mutlaka bir ilgi alanı vardır☺️.Yaz gelse rahat edecek gibiyiz parklar eğlence alanları kışın bebişlerle zor oluyor
acemianne___ 3kedili2bebekli hadi ya genel de kız çocukları daha az yorar , mız mız olmaları da çekilmez bilirim. 😂
acemianne___ aven ilgi alanı dağıtmak 😇 aynen canım dört gözle yazı bekliyoruz her anlamda hepimize iyi gelecek 😍
3kedili2bebekli acemianne___ yok beni kız yoruyor ya çok ilgi istiyor erkek öyle mi bırak doğal ortaminda kendi kendine yaşıyor tamam çok dağıtıyor ama uyuyunca toplanıyor o dağınıklık 😂
3kedili2bebekli acemianne___ yok şükür o konuda şanslıyım her oyunu benle oynar ama oyunu 5 saniye falan sürdüğü için yormuyor ağlamıyor 😂
acemianne___ askbebegimmbenim ay duygularıma tam anlamıyla tercüman oldunuz , artık hiç bir şey almak istemiyorum çünkü oraya buraya atacak saçacak diye , hele aldığım cırt cırtlı kıtaplar her bir parçası evin bir köşesinde , ya tabi ki uzun süre oynamak için küçükler ama ne bileyim onlar da çok gönülsüz 😂