Şöyle ki oğlum 1 yaşına girdi gireli üst dişleri kabarmaya ve bir tanesini de çıkarmaya başladı. O gün bu gündür ara sıra uykuda ağlamalar,çığlıklar başladı. Ve son bi kaç gündür de arttı önce alt dişi patladı ama üstte hazır durumdalar azılar falan. Doktora sorduğumda ısrarla dişten olamaz diyor bu ağlama çığlık. Normalde çok iyi bi doktor ama neden bunu kabul etmiyor anlamıyorum. Ve dün bana nörolijiye önerdi bi onlarda baksın uyku terörü olabilir dedi. Ama internete bakıyorum uyku terörü çok farklı bişey. Yani orda dakikalar sürer falan diyor ama oğlum bazen uyanır bazen olmaz bu durum. Ve babasının kucağında sakinleşir yalnız. Bazen bi kaç saat sürüyor ara ara ama gündüz uykusunda ve gündüz tüm gün çok iyi. Uyku saatide iyi. Bi tek dişler şişti şişeli bu durum başladı. Nedense kabul edemiyorum o terör merör durumunu. Bana göre sebebsiz hiçbişey yok. Bu çocugun illa bi derdi var. Ve doktor dişi için hiiiç ama hiç bişey önermiyor. Jeller zararlı falan diye de. Nörolojiye gitmeyi hiç düşünmüyorum bilmiyorum çünkü bana göre hiçbiseyi yok sanki illa bi tehşis koymak gibi bişey. Aranızda bu durumu yaşayan oldu mu? 14 aylık oğlum.