seymackk asaf3467 internetten numarasını bulup aradım muayene için 1.500 hormonlu spiral için 7000₺ dediler toplamda 8.500₺ fiyat çıkardılar🥲
asaf3467 seymackk aaa daha dün taktırdım 5000 di boncuk spiral 8 di hormonlu 5 durun ben sabah yazarım onlara
asaf3467 seymackk vallahi hiç acımadı tüm kadınlara tavsiye ediyorum kadın ana sağlıkta taktırıyordum hep öyle canım yanıyordu ki kadının eli çok hafif
seymackk asaf3467 regl değilim şuanda onlarada sordum regl olmadan yapıyor musunuz diye hayır adetin 3-4-5. günleri yapıyoruz dediler benim ayın 13-14 ü gibi oluyor martta yaptırmayı düşünüyorum o zaman sizinle iletişime geçsem olur mu sizin için
seymackk asaf3467 avicenna hastanesini bilirsiniz oda esenlerde, orayla görüşmüştüm muayene dahil 6590 demişlerdi bana eğer siz yardımcı olabilirseniz sizin doktorunuzu tercih ederim tabiki, avicenna bana pek güven vermiyor çünkü🥲
svdakdmr Berraa_54 Bende takmak için gitmiştim kan istediler 10 gün sonra tekrar gel tekrar kan alıp sonuca göre takıyoruz dediler bi tuhaf anlamadım ama
asaf3467 seymackk tabiki ben şimdi sorayım ne kadar benim doktorum normal doğum yapana regl olmadan da takıyorum dedi bana taktı şimdi ben soracağım yazacağım size
asaf3467 seymackk şimdi görüştüm ben öncesi randevu oluşturmuştum o zaman bana 5 demişlerdi ondan bir daha zamlı diyememişler doğumu orda yaptım geçen ayda estetik oldum bunların üzerine zam geldi dememişler inanın bende şimdi arayınca öğrendim bana da 7 oldu diyememişler gerçekten fiyat fark etmiş biraz ama inanın imkan varsa gidin çok memnun kalırsınız siz bilirsiniz genede yardımcı olabilmek çok isterdim
seymackk asaf3467 sezeryan doğum yaptım ben, biraz daha araştırırım başka annelerinde tecrübelerini alayım nasip bu işler çok teşekkür ederim sizede hakkınızı helal edin🌸
nez34 Berraa_54 15 gun oldu taktırdım kan almamız mecburı dedı sabah erken saatlerde gıdersen kan sonucun cıkar ama hastanede beklmen gerek bırde ben adetlıde degıldım taktırdıgımda henuz adette olmamıştım sorun yok dedı doktor ama kan ıstıyor beta ıcın
nez34 asaf3467 normalde adet kanamanız az ıse bakır onerılıyor ama coksa hormonlu yanı her bunyeye hormonlu yada bakır dıye bısey yok
asaf3467 nez34 ben doktorumun bana söylediğini belirttim en iyisinin hormonlu olduğunu belirtti Bakır genelde her bünyeye aşırı kanama yaptığını hormonlu kanamayı cıgaktmadığını ona önereceği söyledi bende burda onu yazdım benim fikrim yada bilgim değil tamamen doktorumun tavsiyesi 🥰
cikolatahurma Berraa_54 adetliyken gitsen test yapmıyor ana adetli değilken gitsen testten sonra takılıyor benim doktorum doğumdan 6 ay sonra takıyorum demişti
ayseadam Kızım 40 günlüktu 40 in çıkınca gel takalım demişti zaten 40 gün boyunca kanamalarım devam ediyordu beta hormon baktı aynı gün içinde sonuçta bişey çıkmayınca takıldı şuan kızım 3 aylık taktirali 1 ay oldu ara ara kanamalar oluyor henuz reglim duzenede girmedi bakalım 🤭
ElisaMom___ asaf3467 cuma günü devlet hastanesinde hormonlu spiral taktırdım her hastane farklı demekki
ElisaMom___ Berraa_54 ben adettim cuma günü taktırdım görümcem adet değildi o da pazartesi günü taktırdı ondan kan falan almadılar devlet hastanesi