Berraa_54 Yarın spiral için doktora gidicem kan vermek zorunda mıyım 3 aylık kızım var henüz adet de olmadım bu normal mi iki çocukla hastaneye git gel zor kan verip sonuçlar içinde tekrar tekrar gitmek istemiyorum ya
asaf3467 Berraa_54 devlette önce kan istiyorlar gebelik olmadığına emin olmak için sonrasında takıyorlar
ahlashilal Berraa_54 işte adet olmadığınıziçin kan vermek zorundasınız çocukları bırakıp gitmeniz daha iyi olur o an canınız yanıyo sonra benim ağrım olmuştu bi de çocuklarla uğraşmak çok zor olur
asaf3467 Berraa_54 devlette mecbur ben özele gidiyorum regl değildim genede taktı inanın hiç ama hiç duymadım doktorum harika bir kadın önceden ana sağlıkta taktırmıştım çok acımıştı bide devlette bakır spiral takıyorlar o aşırı kanama yapıyor bunu önerdi doktorum imkanınız varsa sizde hormonlu taktırın
nez34 asaf3467 normalde adet kanamanız az ıse bakır onerılıyor ama coksa hormonlu yanı her bunyeye hormonlu yada bakır dıye bısey yok
ElisaMom___ asaf3467 cuma günü devlet hastanesinde hormonlu spiral taktırdım her hastane farklı demekki
asaf3467 seymackk gerçekten çok memnun kalırsınız muane 1,500 hormonlu spiral 5000 bakır spiral 2,500 du ama hormonlu önerdi onu yitaktordım sadece iki gündür lekelenme var ağrım yok şükür umarım memnun kalırsınız
seymackk asaf3467 internetten numarasını bulup aradım muayene için 1.500 hormonlu spiral için 7000₺ dediler toplamda 8.500₺ fiyat çıkardılar🥲