erva97 uuuuuuu yani ekran söyle alerjik bir bebek olduğu icin yemek yemediğinde acıyorduk 5 dk falan ama 10 gündür tamamen kestim
erva97 mutlul çok kararsızım bi doktora daha götürmek istitorum bi yandanda her kafadan bir ses aşırı stress oluhorum
mutlul erva97 bizim bir yakınımızın çocuğu komut almıyordu bişeyi eksikmiş özel eğitim aldırarak aştılar belki sizinki de öyle bişeydir
erva97 menesahasan anne baba dede şöyle de de dee gibi anne baba coj arada ama bilinclimi söylüyor öyle bi anda mı çıkıyor algılayamıyorum emziğini alınca memmem diyor
menesahasan erva97 bence biraz bekleyin 18 ayına kadar o zaman daha net anlaşılır söyledikleri sende kendini strese sokma canım çünkü bebekler anlıyorlar annelerinin ruh halini ister istemez onlarada geçiyo biraz akışına bırak gözlemle
Papatya-eylul88 erva97 siz ogretiyormusunuz peki israrla gösteriyormusununuz mesela bu köpek veya bu senin çantan, bebegin vs
Dmlgnr erva97 kulaklarında da bı proplem olabilir zaten Allah esirgesin öyle bişey olma ihtimali de doktorlar ilk once işitme testine yolluyorlar