aynenbenim Kızlar benim gibi bebegi hasta olup bu durumu yaşayan var mı 3 gündür bebeğim çok halsiz yemiyor sadece emiyor ama benim sütüm yok hastaneye gittik antibiyotik verdiler kullanmıyorum ilacı ne yapmam lazım ??
mobesebesir aynenbenim neden kullanmıyosun eğer gerçekten çok hastaysa bu yaptığın hastaligi ilerletmekten başka biseye yaramaz. Oğluma da kullanıyorum şuan 2 gün ateşi oldu ama antibiyotik etki edince ateşi de düştü enerjisi de yavaş yavaş yerine geliyo. İlacı kullan sütünü artirmaya çalış bol bol emzir
elisa2705 aynenbenim İlacı kullanmıyorsanız niye hastaneye gittiniz ? Çok saçma sizin bu saçma düşünce yüzünüzden bebeğiniz zor iylesir
humosummm aynenbenim ay aynı durumdayım bizde antibiyotik kullanıyoruz sesi falan gitti yavrumun dün gece sabaha kadar hastanedydik bugün biraz iyi Allah’a şükür 4. Günden sonra toparlanıyolar
Ozlem369 aynenbenim lütfen saçmalamayın nasıl atlatacak çocuk hastaneye niye gittiniz o zaman antibiyotik vermiyorsa izda enfeksiyonu düşürecek dut kurusu vs biseyler vermeniz gerekir yoksa nasıl düşecek crpsi?
asrinhatasi aynenbenim doktorlardan iyi mi biliyorsunuz? Antibiyotik zararlı olabilir ama enfeksiyondan daha zararlı değil o enfeksiyon değeri artarsa o zaman daha çok zarar görür çocuğunuz.
bizdejantikizlardik aynenbenim Senin gibilerin çocuklarına acıyorum. O kadar hasta hastaneye gittin madem versene ilacını yazık günah yaa nasıl atlatsın kendisi. Antibiyotik zehir değil anlayın şunu artık !
lunamarduk aynenbenim çok yanlış düşünüyorsun.. ben antibiyotiğe karşı olmayanlardanım.. ben kendim çok hastalıklı bi çocuktum .. hep hastaydım bademciklerimden hep boğulurdum.. annem beni antibiyotik şuruplarla bağışıklığımı güçlendirdi ve bademciklerim kendiliğinden yok oldu.. en son ne zaman ağır hasta olduğumu hatırlamıyorum.. gribim bile 3.güne yok oluyor.. her konuda doktorlar dinlenirse çocuklar perişan olur.. benim kuzenim ve eşi çocuk doktoru.. bana kendileri söyledi.. bakanlığa göre hareket etmek zorunda olduklarını.. çocuğa ızdırap vermeyi bırakmalısın onun tek dayanağı sensin.. ilacını verde toparlasın çocuk artık
askbebegimmbenim aynenbenim lütfen doktorunuzun verdiği ilaca başlayın. Daha kötüye gitmeden çocuk. Doktorlardan iyi mi bilecegiz bacım biz. İlacını vermiş antibiyotik kullanmazsan enfeksiyon nasıl gidecek.
Ebru__ İnstagramda hastalanmayancocuk sayfasında sarımsak kürü var bol bol ye sık emzir harika bir kür iyi geliyor hastalığa
Nilfe_eflin aynenbenim İlacı kullanmıcaksan neye gittin hastaneye? İlacı vermeyerek bebeğine daha çok acı çektirceğinin farkında mısın? Antibiyotiği kullanacak ki iyileşsin.
Emlklf Aile ve sosyal hizmetler bakanlığı hasta olan her çocuğu denetleyebilse keşke. Bu yaptığınız suç hanımefendi. Tamam geçmiş olsun da yani ne demelerini bekliyorsunuz. Aferin mi ? bi güzel okuyun üfleyin nazar olmuştur mu desinler. çok hasta yazmışsınız birde
Nilfe_eflin Emlklf Ahh keşke denetleseler. Hayır yani antibiyotik kullanmicak ama burada şunu yap bunu yap geçecek deseler yapıp ilaç vermicek kafasında belliki Allah bebeğin yardımcısı olsun..
nazelif20 Antibiyotik yüzünden cok geçmiş bir anne olarak yazıyorum o antibiyotik bu antibiyotik değil ! Çok hastaysa ve çok küçükse vermeniz lazım
xbebegimx aynenbenim ilaci kullanmayacaksan neden hastaneye goturuyorsunuz ? Ne vereceklerdi size orada nane limon mu ? Cahillik etmeyin enfeksiyon ilerlerse daha agir sonuclar alirsiniz, gecmis olsun.
bizdejantikizlardik xbebegimx Ne vereceklerdi size orada nane limon mu ? Yok canım muska yazması gerekiyordu antibiyotikte neymiş 🙄
zehrana Siz doktordan daha iyi bilirsiniz tabi ama crp si yüksek , enfeksiyon var diyorsunuz. Enfeksiyon ve iltihaplanmalar malesefki antibiyotiksiz kolay kolay iyileşmiyor.
Deletedmom_220 zehrana bence Dr dan iyi biliyor 🤣 bir dr kolay yetişmiyor. Kulaktan dolma bilgilerle işi yürüyecek güya. Bir de buraya altın gününde komşunun cocuğu hastaymıs gibi dedikodu yapmaya gelmiş gibi.