mommother38 Kızlarrrr iyi geceler yarın burnumun üzerindeki beni aldırıcam lazerle acıyormu aranızda yaptıran varmı
busrasya23 mommother38 ben yaptırdım lazerle hiiiç acımıyor çok güzel hemen gidiyor acıma da yok iz de kalmıyor kocamandı benimki bide lazerle yakarken mangal kokusu oluyor ama 🤣
feync mommother38 benimde burnumun ucunda vardı acır diye hep ertelemiştim her gören sormaya başlamıştı cunku git gide büyüyodu😔 bi cesaretle gittim yaktırmaya bunun için mi bekledim demiştim sinek ısırığı kadardı
mommother38 busrasya23 😂😂😂ayy teşekkür ederim sıra beklerken gördüm içim rahatladı benim görünmiycek kadar küçük yağ bezesi git gide büyüyor
mommother38 etkafa yanağımda minik bir iz vardı onuda yapacaktı uyuşturmadı orayı ilk yarım saat çook yandııı😮💨normal doğum yapmış biri olarak bu acıya laf söylememde çok garip😂😂😂
mommother38 feync ayyy bende bu gerizekalı beyin yoksunu insanlar yüzünden yaktırdım zaten şey varmış gibi soruyolar ne oldu diye bişey diycen suç olacak
Ahdem73824 Benimde yüzümde komedon var ter bezi yani güzellik merkezinde yaptırsam iz kalır mı acaba yaptıran varmı hiç
feync annevebebegiii__ cok kücük yağ bezesi gibiydi belki kopartırım diyip ellemiş bulundum belki ondan büyüdü bilemiyorum. Uyuşturucu krem sürüldü saniyelik işlemdi lazer ile yakıldı cok hafif bi sızlama oluyo öyle bi acısı yok