Aydiles Resmiye 1,5-2 ay kullandım genelde akşamları birer damla kendi elime damlatıp bebeğimin topuklarına sürdüm, nurse harveys gaz ilacıda kullanıyordum o dönemde, ilaç mı iyi geldi yağ mı bilmiyorum ama o dönem baya gazdan dolayı rahatlamıştı bebeğim
Nur123 Resmiye ben kullanıyorum zeytinyağı ile Bi iki damla acı elma yagı atıp hem ayaklarının altına hemde gobegıne masaj yapıyorum ve cok rahatlıyor kızım
Resmiye Kullanan arkadaşlarım var memnun kalmışlar. Ancak zararı vardır diye tedirginim. Biogai ve relactaz kullanıyorum bende. Çok sancısı oluyor çok ağlıyor oğlum. Napcağımı şaşırmış durumdayım.
tuuuucee Resmiye ayağının altına soğan suyu da sürebilirsn canım ben onuda çok yaptm acı elma yağını da kullandım bide kimyonu süzüyodum onu veriyodum çay kaşığıyla
Aydiles Ayazz444 o dönemde bize çok iyi geldi, işte yağ mı ilaç mı bilmiyorum 🤷🏼♀️ ben ikisinide kullandım ilk aylarında
Bitterimsade Mrv27 daha dün doktor önerdi.Ne zararı var acaba?İnternetten de araştırdım yazmıyordu bir şey.Günlük iki üç damlayı geçmesin diyordu sadece😔Doktor tavsiye edince bugün birer damla ayaklarının altına sürdüm.
Aminenisaa Resmiye kesinlikle verme biyerde okumustum ayak altina surulmus bebegi yogun bakimda yatiyormus
Muzisyenannne Resmiye ben kullanıyordum hemen bıraktım zararını duyunca . İnstagramda ayseebe var onu takip edin mutlaka
Aydiles Ayazz444 bebekten bebeğe değişiyormuş, genelde gaz sancıları 15-20 günden sonra başlıyormuş bebeklerde, 2-2,5 aylıktı ben gaz ilacı falan kullanmayı bırakmıştım zaten çok gazlı bir bebek değildi, umarım sizinkide çok çabuk atlatır
Mrv27 Bitterimsade toksin açıcı varmiş içinde damar genişlemesi yapıyor birde d viteminle aynı şişe gibi ya yanlışlıkla ağzına damlatan oluyormuş genel olarak 1 2 yaşın altındaki çocuklara önerilmiyor
EsmaTugra Resmiye zararı çok kesinlikle tavsiye etmem. Bebeklerde ani solunum yetmezliği epilepsi nöbetlerine benzer nöbetler oluşturur. Bir tür adaçayı yağıdır ve içeriğinde tujon maddesi mevcuttur. Bu madde bir çok ağrılara iyi geldiği gibi yan etkileri daha büyüktür ve çok çok az dahi kullanılsa bile yan etki yapabilir.
Sevilay68 Resmiye sadece gazdan degil bazen doymadigi icinde agluyo gaz ilaci olarak yine bi arkadaşa yazmıştım deneme yanılma her türküsünü denedim sadece nurse harvey colex iyi geldi kesinlikle rezene cayi ve elma yağınkullanma Allah korusun ölüme kadar gidebiliyo