TospikEmirr Kayra_68_aksaray 10 binden 17 bine çıktı hiçbir şey demiyorum ben artık. Bu hak yemekten başka hiçbir şey değil sadece kiraya çalışıyor olduk
asrinhatasi Kayra_68_aksaray şu an 10bin. Nisan’da zam dönemimiz var 15i geçer gibi. Biz Temmuz’da taşınacağız, taşınınca rahat 20-25arası verir kiraya.
_YanakReisinAnnesii Kayra_68_aksaray bize göre çok birde ev sahiplerinin ağzından dinlemek lazım 🫠bizimki emekli ve kirada ki evlerden geçimimi sağlıyorum diyor kendi uygun gördüğü fiyatı söyleyip aşağı da inmiyor. Yine ortama göre iyi diye oturuyoruz ne yapalım.
GezginPaNDa TospikEmirr yasal olanı 10 binden 16 bin olması. Aslında yasala yakın bir rakam . Yaşasın altında olsa o zaman siz ev sahibinin hakkına girmiş olursunuz
goncaarslan Kayra_68_aksaray Allah ev sahiplerine de akıl fikir versin iki senedir çok huzursuz etti bizi mecbur taşınıyoruz
aybukesimsek Kayra_68_aksaray benim öz dedemin evi sıfır yeni yapıldı ben girdim 1 buçuk yıllık evliyim 1 yıl boyunca 2 ydi temmuzda 6 oldu dedem de 2 ay önce vefat etti vakalım nolacak