Merhaba ne güzel tane tane anlatmışınız, benim oğlum 9 aylık 4. Ayından itibaren metabolizma ve genetik doktorları ile takipliyiz nöroloji ultrason röntgen tomografi hepsini istedi tam kanları alındı idrar vs bakıldı. Metabolizma doktoru herhangibir teşhis koymak için erken şu an tam bir veri yok dedi. 7 aylıkken fizik tedavi başladık. Başını tutamıyor ve oturamıyor. Nesnelere uzanmıyor ve hiçbir şeyi tutmuyor hemen bırakıyor elinden. Sgalı doğdu ama ona da bir neden söylenmedi. 39. Haftada 2.350 gr 49 cm doğdu şu an 6.5 kg 70 cm. Fizik ile birazcık daha iyi gibi ama henüz başını tutamıyor. Göz teması yeni yeni var ama her nesne ve kişi ile kurmuyor onu da. 5 gün önce uykusunda çığlık atarak uyandı gözleri sağa doğru kaymış ve dudakları mosmordu doktora götürmedim 10 dk kadar sürdü sonra tekrar uykuya daldı. Bugün sabah tekrar oldu bu sefer 3 dk kadar sürdü aynı şey yarın doktora götüreceğim ama artık ben de pek çok anne gibi çok yorgun hissediyorum West sendromu olsaydı metabolizma doktoru söylerdi diye düşünüyorum ama 5 gün önce olan bu atak tarzı şey ve sizin yazdıklarınız kafamı karıştırdı korkuyorum artık