Dondurmalikahve uykusuzanne__ Sen 2000 Ler seviyorsun. Evet onlarda güzel şimdiler bı boka yaramıyor be bi Melike şahin var gerisi zart zurt zjjdjdj
Dondurmalikahve ikitostikannesi Ben dün 40 kere falan Erol Evgin işte öyle bir şey dinledik sonra ayıp olmasın evdekilere diye kapattım hahshshs
ikitostikannesi Dondurmalikahve çok iyi ben bergen dinliyorum diye en sın herkes isyandaydı şimdi kervanla kusturuyorum onları bide bülbül sesimle söylüyorum deme keyfime ahhahah 😀😀😀😀
Dondurmalikahve kitapsever_ Şimdi rap yapmakta ne var Kızlar Sarışın kızlar İstanbul Vaoww Ehhh Huaa Hiaaa Araba markaları Havhav İşte günümüz rap i için kelimeler Jdjdjsj
Dondurmalikahve serendipity16 Yalın ne zaman Algida cornet ile anlaşmalı kesti o zamandan beri yazlar keyifsiz geçiyor 🥲kskskks
Dondurmalikahve bisusbe_ Farklı tarz olduğu için caz, elektronik tarz pek dinleyen olmaz ondandır. Bir tek Ceylan Ertem dinledim bir yerde denk gelsem aratır dinlerim öyle aklıma gelir Hüsnü Şenlendirici deyince de aklıma Deniz Seki geliyor jsjsjz
Dondurmalikahve defnemomm_ bugün yine banağ banağ ağlamak düşerr İbo’nun seveni de çok sevmeyeni de bende pek sevmem ama bazı şarkılarıni dinlerim. İlkokuldan bir arkadaşım 4 . sınıftan 8 bitene kadar tek tek şarkısini söylemisti. Çok isteyen var gibi parmak kaldırıp şarkıyı söylüyordu😮💨 😂jsjsjsjs
defnemomm_ Dondurmalikahve bugün yine banaaaa banaaa affetmek düşer sfshjd yaaa😅😅😅 evet İbrahim tatlises bayagi göreceli bir şey 😂
Miraygamze55 Dondurmalikahve eski sarkilarin yeri ayrı tabi ben de çok severim 😊 oguzhan ugur dinlerim genelde kliplerini de izleyerek duygusal şarkısı bile komik
Dondurmalikahve Miraygamze55 Birisi şey yazmış şarkı slow mu hareketli mi 4 yıldırım çözmeye çalışıyorum 😂 Ama Oğuzhan Uğur dan gıcık kaptım sebebi de şu programın bir bölümünde haksız olan konuğu savunup haklı olan seyirciyi azarlıyor.
Dondurmalikahve papatyagibi Karadeniz müziğinin slov ilanları güzel oluyor Aklıma kolbastı geneldi bir ara ne popüler olmuştu ama. Bu arada liste benim beynim gibi karışıkmis jdjdjdjdj
papatyagibi Dondurmalikahve Bende hep slovlarını severek dinler ve bilirdim Esimden sonra hareketlilerinede bayılır olurdum ne müzikler kesfettirdi bana 😂
Dondurmalikahve papatyagibi Gece volkan konak dinleyip yattım zjsjsjsj aleni aleni, bir insan yatarken hareketli şarkı açar mı ben açtım hhahshsh
Miraygamze55 Dondurmalikahve programlarını izlemedim açıkçası şarkılarını çok beğeniyorum bir de kliplerini tabi uzun zamandır izliyorum 😊
ByAslan Dondurmalikahve onlar arkadan havlar lar lar hav hav haavvv böyleydi heralde favori 🤣 Şaka bi yana karışık yaa Serkan ortaçın ebru gündeşin eski şarkılarını bu ara çok dinliyorum Derya bedavacı mı ne onun da güzel damar şarkılarını dinliyorum bu ara bi damar bi pop gidiyor listem 😂 Çocuklarla apatı var onu çok dinliyoruz oynuyoruz fln 🤣
Dondurmalikahve ByAslan ByAslan onlar arkadan havlar lar lar hav hav haavvv böyleydi heralde favori 🤣 Jahshah Apati pati diye oğlum söylüyor. Ve bir ara onur Erol çok favorisiydi her şarkısını ezberledim artık. Balta balta vur vur, odunları kır kır kzjsjdjsj
1annekuzusu Dondurmalikahve her telden dinlerim ama favorim rap muzikdir. Bebeğimi oyalacaksam oyun havası halay😅uyutacaksam piş piş, bazuki Orhan,ilahi onun dışında hep rap
Dondurmalikahve defnemomm_ Adamin yaşadığım kazaları ben yaşasam coktan ölürdüm, adam bundan önceki yaşamında kediydi galiba kdkkdjd
Mom_my Dondurmalikahve şu aralar Ayaz Erdoğan’a feci taktım bir ara yine böyleydim seviyorum şarkılarını yaa 😁
NmalkoC Dondurmalikahve bülent ortaçgil, ceylan ertem sürekli dinlediklerim 🙂 ceylan ertem konserlerini kaçırmazdık eşimle çocuk doğduktan sonra hiç gidemedik 🤣