Dondurmalikahve Benim içimden eski şarkıları dinlemek geldi Spotify da sırayla çalıyor Özdemir Erdoğan- Aç kapıyı gir içeri Çocukken eski şarkılar sıkıcı gelirdi şimdi iyi ki böyle şarkılar yapılmış diyorum.
ikitostikannesi Dondurmalikahve eski şarkılar bana huzur veriyor nedense ama bu aralar takıldım gidiyorum kervan şarkısıyla 🤭
kitapsever_ Dondurmalikahve ben rap dinlemeyi seviyorum tabi eski şarkıları da çok severim rap Sagopa Kajmer eski şarkılarda bu aralar Fatih Erkoç afedersine takılı kaldım..
bisusbe_ Dondurmalikahve girassois de van gogh çalışıyor kafamda ✨ genelde dinlediğim şarkıları beğenen dinleyen çok kişi bulamam devendra benhart severim Hüsnü Şenlendirici, baba zula, Yasmin levy ortaya karışık ama kaliteli sanatçılar bence
Dondurmalikahve uykusuzanne__ Sen 2000 Ler seviyorsun. Evet onlarda güzel şimdiler bı boka yaramıyor be bi Melike şahin var gerisi zart zurt zjjdjdj
Dondurmalikahve ikitostikannesi Ben dün 40 kere falan Erol Evgin işte öyle bir şey dinledik sonra ayıp olmasın evdekilere diye kapattım hahshshs
Dondurmalikahve kitapsever_ Şimdi rap yapmakta ne var Kızlar Sarışın kızlar İstanbul Vaoww Ehhh Huaa Hiaaa Araba markaları Havhav İşte günümüz rap i için kelimeler Jdjdjsj
Dondurmalikahve bisusbe_ Farklı tarz olduğu için caz, elektronik tarz pek dinleyen olmaz ondandır. Bir tek Ceylan Ertem dinledim bir yerde denk gelsem aratır dinlerim öyle aklıma gelir Hüsnü Şenlendirici deyince de aklıma Deniz Seki geliyor jsjsjz
Dondurmalikahve defnemomm_ bugün yine banağ banağ ağlamak düşerr İbo’nun seveni de çok sevmeyeni de bende pek sevmem ama bazı şarkılarıni dinlerim. İlkokuldan bir arkadaşım 4 . sınıftan 8 bitene kadar tek tek şarkısini söylemisti. Çok isteyen var gibi parmak kaldırıp şarkıyı söylüyordu😮💨 😂jsjsjsjs
papatyagibi Dondurmalikahve Ay bu ara dilimde Ballisi var hep Onun dısında listem cok zorba Müslümden Kolivaya Kolivadan Sezene Sezenden Gökhan Türkmene ordan Mabele falan kayar İnanılmaz karman corman
Dondurmalikahve papatyagibi Karadeniz müziğinin slov ilanları güzel oluyor Aklıma kolbastı geneldi bir ara ne popüler olmuştu ama. Bu arada liste benim beynim gibi karışıkmis jdjdjdjdj
suhedaaaaa Dondurmalikahve Charlotte & Robin- Creep (radiohead cover) dinledim yeni Şu an 313 ayetel kürsi açık sabaha kadar kısık seste yattığımız odada açıyorum.
sevimliidostlarr suhedaaaaa an 313 ayetel kürsi açık sabaha kadar kısık seste yattığımız odada açıyorum. Gunah oluyomu acaba bende dusunuyprum dua dınleyerek uyumayıds korkutorum gunahmısır dıye
Dondurmalikahve suhedaaaaa Bende yatarken açıyordum kuranı kerim bu ara bıraktım ya tekrar açsam iyi olacaktır sayende hatırladım ❣️
kayipbaliknemo Dondurmalikahve Sezen aksu harun kolçak bendeniz yeşim salkım 90 larcıyım . Ajda pekkan ‘ın eski şarkıları … moda göre duman kolpa model moda göre müslüm ferdi orhan, moda göre tarkan tek başına , moda göre belkıs özener müzeyyen senar, zeki müren moda göre mfö yeni türkü barış manço ve cem karaca böyle :)
Dondurmalikahve kayipbaliknemo Bende moda göre takılırım ama bazen şebnem ferah, emel sayın, oğuz yılmaz, grup ayna, sezen aksu, dua lipa, Enrique Iglesias ….dinleyebilirim 😅 Hepsi kaliteli iş yapıyor ama
myavocado Dondurmalikahve beyaz gürültü şu aralar üst sırada listemizde 😂 ama benim en çok dinlediğim yeni türkü ile ezginin günlüğü dinlendirici geliyor bana.
Dondurmalikahve myavocado Beyaz gürültüyü bir benim oğlum dinlemek istemedi galiba bebekken denedim her seferinde gözü fal taşı gibi açıldı 😂