mom6_ aylaa26 Yok bebeğim sadece mama ile besleniyor.Ben de bütün yolları denedim çare bulamadım.Yüzü çok kötü oldu iki yanağı birden komple yanık gibi.Bir çare bulursanız benimle de paylaşırsanız çok sevinirim.
aylaa26 mom6_ ever benim bebeğiminde öyle ve vucudunada geçti yara yara heryeri çok üzülüyorum 😥mutlaka paylasırım merak etmeyin ama dediğim kremi sizde araştırabilirsiniz clinikid markası
mom6_ aylaa26 Bir forumda ipek hanımın çiftliği diye bir yer var egzama kremi direkt geçirdi denildi ama dıymuş muydunuz.Denemedim ama aklımda arayıp sorucam bi
zib Mamanın içerisindeki birşeyede alerji olabilir ona göre mamalar var iyice bakın veya mama değiştirin, mamalar inek sütünden yapılabiliyor keçi sütlü mama alın
mom6_ zib 1 hafta kanda alerji testi yaptırıcaz çıksa da çıkmasa da bir şey mamayı değiştirmeyi düşünüyorum hem baya kusma yapıyor,kilo alımı iyi ama değiştiricem yine de
arnka_mommy mom6_ benim bebeğimin de yüzü çok çok kötüydü baktıkça o kaşıdıkça ağlıyordum doktor löcoderm 3*1 verdi birde pepanthol sensiderm aldım doktorum ikisini karıştır sür sorun olmaz dedi ve düzeldi çok şükür alerjik birde bebeğim egzama da eklenince yüzü kaşıntıdan ve tırmık izinden tanımıyordu çok şükür Allahıma geçti 🙏🏻
arnka_mommy mom6_ löcoderm kortizonlu olduğu için şuan kullanmıyorum arada ekliyorum bepanthol kullanıyorum alın bölgesini kaşıyo ama egzama gibi değil biz memnunuz hem cildi normale döndü bende nemi düzene girdi birdaha olur mu denemek lazım
mom6_ aylaa26 Merhabalar kremi kullandınız mı nasıl oldu bebeğinize etki ediyor mu krem.Ben de alıcam çok araştırdım da memnun musunuz
aylaa26 mom6_ evet suanlık memnunum kızarıkları hafifledi fark edilir derecede 2. Güm olmasına rağmen sizde alın deneyin isterseniz inşallah şifa olur
aylaa26 mom6_ hiç bilmiyorum ama bebeğin vucudu çok kötüydü onu bile hafifletti denemeden bilemeyiz kolları göz göz yara olmustu
mom6_ aylaa26 İçeriği falan temiz araştırdım deneyip şans vericem teşekkürler bu arada🌸İyileşme gösteren başka bir şey daha bulursanız burda paylaşırsanız çok mutlu olurum🌸