Deletedmom_897 Merhaba güzel anneler🎀 Pastacı kreması yapacaktım ama nişasta almayı unutmuşum 🤭 Eklemesem ne olur bilgisi olan var mı acaba 🎀
senazeyna Deletedmom_897 yaş pasta içinse ben 500 ml süt bir su bardağından bir parmak az şeker 120 gr yani 4 yemek kaşığı un koyuyorum en son da krema varsa krema ekliyorum yok ise bir yemek kalığı tereyağı bir paket şeker vanılin ekliyorum
senazeyna Deletedmom_897 unla yaparsınız ama ya un ya da nişasta mutlaka olmalı yoksa kıvam almaz diye biliyorum
senazeyna Deletedmom_897 Ya sadece meraktan soruyorum ne yapıyorsunuz acaba yanlış anlamayın lütfen merak ettim tatlı konusunda iyiyimdir de
Deletedmom_897 senazeyna Kusura bakmayın yeni gördüm 🌸Evet çok güzel oldu kıvamı ben krema ile değil de içine krem şanti ekledim ama
Beyninizikullanmakucretsizdir Deletedmom_897 Keşfettiğim bir püf noktası söyleyeyim. Krema ya da şanti yoksa içine 1 su bardağı soğuk süt koy emin ol krema katmış gibi bir tadı oluyor. Belki bilinen birşey ben yeni öğrendim 😀🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir Deletedmom_897 ben magnolya tatlısı yapınca ya da kadayıflı muhallebi yapınca bunu deniyorum emin ol tadı çok güzel oluyor. Pasta için yapacaksan eğer bir tık muhallebini katı yap sıvı oluyor sonra 😖
Beyninizikullanmakucretsizdir Deletedmom_897 Nişasta olmadığı içindir. Undan daha çok kıvam veriyor ya eksik olunca bir tık sıvı olur. Ama önemli olan tadı kıvamını boşver 😅