Ays1 Diyarbakır da hem uygun hem güzel yapan burun estetik için doktor öneriniz varmı birde süreç nasıl ağrı varmı pişmanlık olur mu bende sinüzit var sorun teşkil eder mi nasıl bir burun istenilir
goldengate Ays1 ben taa istanbuldan bir tavsiye vereyim uyguna kacmadan iyi bir doktorda yaparsan ikinciye ihtiyacin olmaz🤠
Yagmur09 Ays1 memorial hastanesi iyi sizin isminiz Zehra mı yoksa ben bir arkadaşla mı karıştırdım acaba?
maygirl Ays1 estetigin uygununa bakmayin bnce:)saglik sorununuz varsa kbb uzmanina gdin kbb uzmani yapsin saglik adı altinda plastik cerrahlardan daha dusuk ucrete yapiyorlar.
Berii Ays1 Diyarbakır’ı bilmiyorum ama batmanda behcet tarlak var 8 yıl önce ona yaptırmıştım şiddetle tavsiye edebilirim
NariNariKiminYari goldengate dünya para verip burnumu yaptırdıktan sonra oğlum burnumu kırdı ve 2. Ameliyatımı oldum🥲 ne oldum değil ne olacağım demeli insan 😭
DarkSwan NariNariKiminYari Yaa çok geçmiş olsun. 🙏🏻 bende ameliyatlıyım en korktuğum şey ne kadar süre sonra kırıldı?
NariNariKiminYari DarkSwan 7 yıl sonra ama öyle ufak bir darbe değildi büyük demir bir arabası vardı onu yüzüme fırlatmıştı oğlum
goldengate NariNariKiminYari kanatlar cöktü ve delikler minicik ama iki ameliyatiminda parasini aldim doktordan
NariNariKiminYari Berraa_54 çok kötüydü gerçekten 6 ay kırık burunla gezdikten sonra revizyona girdim
DarkSwan NariNariKiminYari Aradan bayağı zamanda geçmiş aslında. Demek ki hep korumak lazım. Ben küçük küçük el çarpma darbeleri aldım. Sadece acı hissettim. 1 yıl oldu benimde.
DarkSwan NariNariKiminYari Aradan bayağı zamanda geçmiş aslında. Demek ki hep korumak lazım. Ben küçük küçük el çarpma darbeleri aldım. Sadece acı hissettim. 1 yıl oldu benimde.
Ays1 NariNariKiminYari oğlumdan darbe aldığım zaman çok mutlu oluyorum ay inşallah kırılmıştırda hem bu acıyı yaşadığıma değsin hemde mecburi olsun da günaha da girmem uygun fiyatlı da olur diye😁😁
NariNariKiminYari goldengate iyi bari vermiş parayı genelde vermiyorlar revizyonu karşılıyorlar ama yapamayan bir doktora da tekrar yaptırmak ne kadar mantıklı tartışılır. İnşallah 3. De oturur da bir daha sıkıntı yaşamazsın 🩷
NariNariKiminYari Ays1 yok kız tövbe de yaşadığım acıyı bir ben bir allah bilir beynime şimşekler çakıyordu 🥲