Deletedmom_215 Valla maşallah hızlısınız, çok da iyi yapmışsınız hemen karar vererek. Sizin adınıza ben heyecanlandım. 🙃 Söylediğim sayfayı da takip edin bence, sizin meslekten geçiş prosedürleri ve meslek öğretmeni olacak olmanız bir tık farklı bize göre, bu konularda o sayfa size daha çok şey katar diye düşünüyorum.
Seçiminiz çok iyi olmuş. İlk etap için yeter. Youtube’dan bu yayının videolarını video defter notunuzdan takip ederek dinleyin. Konular bittikçe hemen ardından bu soru bankalarını çözün ve soru bankalarında ilerledikçe 2. bir yayının sorularını çözün(ör tarihte 3 konudayken 1. Soru bankasını çözdünüz 3.konuya kadar eş zamanlı olarak, 2. Soru bankasında da 1.konudan başlayın) çıkmış soruları alıp onları çözün. Eğitim ve mevzuat yeni olduğu için o sadece dizgi yayınlarından çıktı, aynı siteden bulabilirsiniz. Daha sonra branş denemeleri satın alırsınız ve ardından da genel denemeler.
Ve bence (ders çalışma sürecinden uzak kaldığınızı düşünerek) soru kampı da alın. Fuzemin var ags 3500 soru kampı nisan ayında başlayacak, eğit akademinin var 1500 soru kampı mart ayında başlayacak (500ü çıkmışlardan oluşacakmış, bu durumda çıkmış soru bankalarına gerek kalmayabilir, tercih sizin)
Canlı satın alırsanız hocalara soru sorma şansınız da olur. Ama şu an aktif olarak çalışıyorsanız, ücretsiz izinde falan değilseniz canlı katılamayabilirisiniz, o zaman da video daha mantıklı olur bir tık daha uygun fiyata olduğu için.
Bu arada fuzeme ve eğit akademiye kaydolursanız arada indirim kuponları geliyor ve onlarla satın alabilirsiniz. Fuzem her cuma indirim kodu yollar.
Tabi daha birçok uzemin de var soru kampları (ör kitaplarını aldığınız indeks) ve youtubedan yapamıyorum diyenler için konu anlatımları da var. Meb ags tv nin (uzem) konu anlatımda kadrosu çok kalabalık mesela.
Bir de sanırım sizin sadece ags, o yüzden her soru sizin için ayrıca kıymetli. Ags 80 sorudan oluşuyor bu arada.
Ben sürekli tavsiyelerde bulunuyorum ama sürecin içine girmediğiniz için bir yol haritası olsun diye. Siz başlayınca kendinize göre ilerlersiniz. (Ama zaten her şeyi hocaların ve derece yapanların dediklerinden yola çıkarak söyledim hep.)