aven Rica ederim, memnuniyetle yazıyorum. 😌
Sözel yetenek (sadece paragraf ve mantık, artık dil bilgisi yok): Aker Kartal-retro, berk ekici-indeks
Sayısal yetenek (kpssdeki matematik ama geometri yok):mehmet bilge yıldız-yediiklim (temelden zirveye konu anlatımlarıyla başlamak sözelci biri için iyi olur)
Tarih: ahmet uğur karakuza-yediiklim, aydın yüce-indeks, ramazan yetgin-benim hocam
Coğrafya: engin eraydın-hoca webde, bayram meral-benim hocam, mehmet eğit-kendi ismiyle youtube kanalı
Mehmet eğit hocanın eğit akademi diye uzemi de var ve hafıza tekniklerini çok çok fazla insan tercih ediyor.
Anayasa (kapsamı 1982 anayasası, 222-1789-7528 sayılı kanunlar): emrah vahap özkaraca-indeks, erdal kesekler-benim hocam
Eğitim: buralar biraz karıştı, burada herkes herkesten dinliyor. Yediiklim hocaları, indeks hocaları, yargı plus hocaları başı çekiyor. Burası ders ders tavsiye edilecek şekilde değil pek, kim neyi anlatıyor çok netleşmedi ilk sene olduğundan.
Öabtyi siz daha iyi bilirsiniz tabi ama benim takipleştiğim tarihçilerden selami yalçın hocayı çok görüyorum, kpss-ags alanında da epey iyi zaten. Kendi youtube kanalı da var ama öabt kısmını uzemden anlatıyor sanırım.