aslanmommmm Kızlar yardımınıza ihtiyacım var 36 haftalık hamileyim isim konusunda size danışmak istedim. Soyadımız Berak,İsim olaraj Mavi düşünüyorum sizce nasıl Mavi Berak 🙈
DerinMavii aslanmommmm benım kızımın adı Derin Mavi herkes begenır neden böyle koydunuz dıyen de yok 😄
aslanmommmm uykusuzanne__ Mavi Derin olarak düşündüm,eşim tek isim olsun dedi ama çevremdekiler Mavi yi beğenmediler son zamanlardayım stres yaptım,bencede Mavi hoş💙
aslanmommmm night evet çevremdekilerde o şekil söylüyor ama genel isimlere bakarsak çoğunun güzel geçerli bir anlamı olmuyor,diğer isimlerde çok kullanılıyor çok arada kaldım🙈
night aslanmommmm ben klasik isimciyim, artık klasik isimler kullanılmadığı için farklı oluyor bence :) Elif, şeyma, ayşe, fatma, kübra, betül, büşra vs :)
Kitsu Mavi yı bende düşünmüştüm eşimle benim için anlamı büyük. Sonra daha eski isimlere yöneldim. Bazı sayfalar var kapı süsü yapan onlara bakıp popüler olan isimleri elemiştim tavsiye ederim güzel fikir veriyor
aslanmommmm night gerçekten öyle ya eşimle ortak karar veremedik mavinin geçerli bir anlamı yok ama direk Renk koyanda var mesela çoğu ismin anlamıda saçma geliyor,Elif koymayı bile düşündüm 🙈
Kitsu aslanmommmm yok benim eşim Konya lı bünyesine çok marjinal geldi 😂 Derya koydum ucundan kıyısından maviyi çağrıştırıyor 🫣
aslanmommmm DerinMavii ne güzel ya ama insanlar işte direk tepki gösteriyor insan tedirgin hissediyor bende Mavi koyucam inşallah 🦋
Zynpgmt aslanmommmm Soyadınız berak mı berrak mı? 😅 anlamca uysun diyeyse uymuyor çünkü ondan dedim. Mavi kulağa hoş geliyor ama bilemedim de sanki daha kelime anlamı olan bir isim olsa güzel olmaz mı? Ben çocukların isimlerinin anlamını taşıdığını düşünüyorum. Hep böyle aynı isimde gördüğüm kişilerde illa benzer karakter özelliklerini görüyorum. Tesadüf mü bilmiyorum tabi benim fikrim bu.😅😅 Çevre ne der diye düşünmeyin onun dışında. Elalemin her zaman dicek bir şeyi olur.🌷
aslanmommmm Zynpgmt soyadımız tek r ile berak evet haklısınız isim çok önemli ama diğer isimlerde çok var ve geçerli anlamları yok her yerde anlam değiştirip katıyorlar zor karar verdim 🙈