mewle mpars kısa değil 5 aylık 8700 kilo olan bir bebek için obez demek biraz abartı gibi geldi hem dunyada hem sağlık bakanlığı tarafından kabul edilen normal sınırlar içinde araştırın isterseniz yada başka bir doktora danışabilirsiniz
caglaay sedadvc öyle zaten de yinede mama alan bebekler daha toplu oluyor benim bebeğim biraz zayıf 🥲
tospikannesi_ idildeniz35 aşı takvimine tıklayın sağ üstteki üç nokta var orda boy kilo yazıyor oraya tıklayınca şuana kadar ki boy kilo baş çevresi görünüyor ve personelin üstümü altımı oda yazıyor
Cihangirsmom_ elifozkan 3900 doğdu,şuan 4 aylık 8260 kilo. Doktora göre fazla,bu aylarda bebekler 5-6 kilo oluyor dedi iştahlı çocuk napayım 😂 2.bucuk ay emdi sütüm kesildi sonra şuan mamayla devam ediyoruz
minimini1 Cihangirsmom_ Ya Allah aşkına çocuk zaten nerdeyse 4 kilo doğmuş napsın bebek 4 ayda 2 kilo mu alsın sadece ben bu doktorlarıda anlamakta zorlanıyorum bazen aşırı kilo alımı filan kesinlikle yok her ay 1 kilo ve üstü bekliyolar zaten alması gerekeni almış maşallah bebiş benim oğlum 2300 ile taburcu oldu 4 aylık 7.500 ne fazla ne eksik şimdiye kadar aldığı kg önemli olan kaç olduğu değil
altaylardantunaya Ysfarmaganinannesi hayır sadece anne sütü içiyor şimdi 7. Ayına girdi 1 haftadır tadım yapıyoruz
Esoz1110 elifozkan 3440 doğdu kızım 1 hafta sonra 3340 olmuştu 6 ayda sanırım 5-5.500 olması kızım pek kilo almıyordu hala da öyle
isufumveben asilkader takılmayın genelde bu postları çocuğu ortalamanın üstünde olanlar seve seve cevaplıyor😁