bsygt elifozkan 5 aylık şuan 7,500 geçen aydan bu yana yarık kilo almış bence 6.ayda da bir bu kadar daha alır
babyilkay 3400 doğdu oğlum 5.ayında 7200 dü bakalım 3 gün sonra 6 aylık olucak 🥹 ama artık iyice hareketlendikleri için doktorum artık 1 kilo falan bekleme dedi 300-400 gider bu şekilde demişti
ygmrln elifozkan 6 ayda kiloyu 2 ye katlamasını bekliyorlar genelde bizimki 3650 doğdu 7600 civarıydı
tospikannesi_ elifozkan 3kg doğduk hastaneden 2700 ile çıktık şimdi e nabızdan baktım 6.ayında 8500 gram mış.
Turuncukafa15- elifozkan 3270 doğan kızım. 6.100 6.250 arası Her ay bir kilo alırdı ☺️ Boyumz yaşıtlarımıza göre uzun ama halada kilo aldığı an boya gider .
isufumveben asilkader takılmayın genelde bu postları çocuğu ortalamanın üstünde olanlar seve seve cevaplıyor😁
bsrkn blackbutterfly8 niye üzülüyorsunuz ki kilo alımı bi sağlık göstergesi değil.bebeğiniz sağlıklıysa, güzelce anne sütü yada mama alıp doyuyorsa, huzurluysa bırakın zayıf olsun ne olacak 😊
mpars mewle benim oğlum da 3700 doğdu şuan 5 ay 4 günlük 8700 dün doktor fazla kilo alıyo dedi sizce normal mi ek gıdaya başlamadım henüz iştahı da yerinde nasıl durdurulur bilmiyorum doktorunuz size normal mi dedi
sedadvc elifozkan oğlum 3540 doğdu. Tam 5 aylık şu an. Bugün kontrolde kilosu 8520 çıktı. 6. Ayda 9 kiloyu geçer tahminim. 😳
idilirem elifozkan 3020 gram doğdu 5 gün sonra 7 aylık olucak 7700 gramdı 6 aylık kontrollerin de (sadece anne sütü alıyor)
sedadvc bsrkn Katılıyorum. Zaten kimse memnun olmuyor. Bebek zayıfsa niye zayıf, kiloluysa niye kilolu diyorlar. Herkes boş konuşuyor.
blackbutterfly8 bsrkn çevremdeki herkes o kadar çok zayıf yedirmiyor musun diye üstüme geliyor ki sanki bilerek aç bırakıyorum bebeğimi ama hiç yerinde durmayan bi bebek ve bi kaç ufak rahatsızlık geçirdi onlardan diye kendimi motive etmeye çalışıyorum
bsrkn sedadvc kesinlikle. Annelere uygulanan psikolojik baskının ucu bucağı yok. Bizler de zaten hazırda bekliyoruz biri eleştirsin de kendimi yetersiz hissedeyim diye. 😂🥲 zayıf bebek iyidir taşıması kolay olur diye telkin ediyorum kendimi 😂