3kedili2bebekli kitapsever_ yok 3 günde çıkmaz tabi ki en az 15 gün gerekli adetin gecikmiş olması gerekiyor önce
Tazeanne0134 kitapsever_ hemen çıktıysa eğer vardır canım olmadı tekrar yap ha 5 dk sonrasına çıktıysa vardır tekrar test yap derim
kitapsever_ Tazeanne0134 hemen çıkmadı bitanesini de 2 gün sonra yaparım dedim çünkü yine aynı çıkar varsa o zmn net belli olur ama inşallah yoktur….
3kedili2bebekli kitapsever_ evet en azından adet günü gelmeli yani cikmasi için 3 günde daha hamile olma şansınız bile yok varsa şimdi dolleniyordur 😂
hemshireanne kitapsever_ olussa bile testde gozukmez. Sonradan yazmissiniz 3gun once iliskiye girdiginizi
MommyNest Ben ilk test yaptığım zaman benimde böyle çıktı ve sonra bir iki hafta geçti gene yaptım hamileydim ve şuan oğluşum kucagımda💙☺️
kitapsever_ MommyNest benimde öyleydi oğlum şimdi 3 aylık bunda yine çıktı ama buna biraz geç baktım misafir vardı diye
Tazeanne0134 kitapsever_ olabilir canım benim Bi ablamın annesi kırkı çıkar çıkmaz hamile kalmış hem de ikizlere