hilal139120 8 aylık olduk emekleme pozisyonunda duruyor dizlerini atmak yerine poposu kaldırıyor 😅 düşüp ağlıyor bu sefer.Geri geri gidiyor ileri doğru sürünüyor teşvik de ediyorum ama daha emekleme yok 😊 tabi her an herşey olabilir
5manolya1 8 buçuk aylıkken emekledi . Şuan 10 aylık olcak yürümedi daha . Yaşına yürür herhalde inşallah.
meloskoduru Rabiiul 9.ayda emeklemeye başladı 10 aylık şuan tutunup kalkıyor tay tay duruyor koltuk kenarlarında sıralıyor ama ellerini bırakıp adım atmaya korkuyor☺️ 6.aydan beri emekleme çabası vardı 9.ayda anca çözdü 😂
Aysenrgrkmm Rabiiul 6 aylıkken kollarıyla kendini çekerek gidiyordu tam anlamıyla emeklere 7 aylıkken oldu şuan 9aylık dayday duruyor uzun süre ve 2-3 adım atıyor istediği zaman 😂
ilknur_3563 Rabiiul 7 ay 10 günlük kızım 1 ayı geçkin geri emekledi sonra sürünerek emekledi 1 haftadır da normal emeklemeye basladi
ebru3457 Rabiiul 5 5 buçuk aylık civarı sürünüyordu 6. Aya doğru emekledi ama hiç emeklemeden yürüyen bebekler yada hepsini biranda yapan bebeklerde var emekler illa🌸
Rabiiul TulayGeriDon prenses bunlar anam götleri bacakları çok kıymetli mazallah yerde sürünmeyi kendilerine layık görmüyorlar heralde ndkskckwkmd