veramommy 16 aylık bende ecowelle başladım saç uzatıyormuş denildi,evet uzuyor ama aşırı seyrek sanırım genetik benimde saçım az,üzülüyorum ama canı sağ olsun diyorum
Minigim38 EmineYilmaz benimde eşiminde hemen uzar eşim her hafta saç kestirir benimkide öyle sutyen hizasında kestiririm 2 ay olmadan popoma yaklaşık 🥲kızımın ki ensesinde bile değil insan saçlarını süslemek için hevesleniyor
EmineYilmaz Minigim38 genetikten kastım sizin saçlarınız yok ondan onun da yok demek istemedim aslında :) benim büyük kızımın saçları 3 yaşına kadar çıkmadı. Şuan 5 yaşında sürekli ben kesiyorum yine uzuyor beline geliyor . Yani bebeklik döneminde uzun süre çıkmıyorsa bunu genetiğe yoruyorum . Şuan profilimdeki bebek 2 yaşında 2 senedir bu kadar uzadı 😀 uzamıyor yani 3 ten sonra uzar
Minigim38 EmineYilmaz ayy inşallah ya maşallah bu arada çok tatlı 🧿bizimki bundan 1 tık daha kısa bide uçları kıvırcık
balkizlar Minigim38 kozmikbakım sitesine girin ay başında.. saç kesim günleri var…Aslan burcuna göre saç kesimi yapın..3 ay kesim yapın bana dua edin 😉 çok kemenize gerek yok bu arada bir parmak ucundan alsanız yeter
Minigim38 balkizlar 2 3 ay öncede saç kesim gününde kesmiştim ama 3 ay mı kesmek zorundaymışımız ben 1 defalık sanmıştım teşekkür ederim 🥲
veramommy balkizlar sanırım şubat başındaydı kaçırdık galiba,takipte kalıcam hem kızım için hem kendim için 😅
Usnac1995 Minigim38 Benimde oğlum öyle. Çok istemiştim güzel saçları olsa uzatsam biraz havalı havalı kesim yaptırsam diye ama gördüğüm en kötü saçlardan biri oğlumun ki 🥲😂😂 Bu arada benim de 2 yaşa kadar erkek gibiymiş , sonra bie uzamış herkesin diline düşmüş. Hatta hala saçımdan tanırlar beni. 10 kişiye yetecek saçım var. 😂 Belki sizinde vaktiniz vardır uzaması için ❤️
Minigim38 Usnac1995 inşallah ya uzasa güzel tokatlar taksam süslesem🥲kendinden küçüklerin saçları uzun hevesleniyorum herseyi deniyorum ama maalesef