Serayyunus Dedektifgadget vebtosol ve ventolin aynı ilaç onu serumla beraber verin tek olarak verirseniz dokanir
Deletedmom_206 Dedektifgadget O ilaçlar taşikardi yapıyor. Kiloya göre veriliyor ve seyreltilerek kullanılıyor. Bebeğinizi hemen bir acile götürün. Ellerine filan bakın titreme var mı
Birdunyabircennetannesi Dedektifgadget Kaç cc seyrelttiniz? Yani çok ağır ventosal Doktorun numarası var mı yoksa bence bi doktora götürün derim
Meri-Mel Dedektifgadget Ah be kuzum neden sormadin oy kuzuma geçmiş olsun doktora gitmek lazım bu durum ciddi hasara bile yol açar Allah korusun
Serayyunus Deletedmom_206 ventolin ağır bı ilactir ve tek kullanılmaz serum ile beraber verilir biz durmadiginda uzakta veriyoruz cortair de hafir ilaçtır tek verilebilir
Deletedmom_206 Serayyunus 5 flakon ilaç tek seferde verilmez. Hafif dediğiniz ilaç da diğeri de taşikardi yapıyor. Kg göre hesaplanarak veriliyor ikisi de.
alice4543 Dedektifgadget dediğim gibi bu ilaçlar genelde kortizonlu oluyor ve fazlası kalpte sıkıntı yapıyor diye biliyorum bende çok fazla kullandım ama doktorum hep uyardı siz bence doktorunuza danışın
Serayyunus Dedektifgadget 5 şase birden mi tam okumadım ventolin çok ağrıdır ve seyreltilmeden tek verilmemeli corteir hafiftir ama ventolin ağırdır. Ve serum suyuyla verilir
Serayyunus Deletedmom_206 evet öyle ventoline göre corteir hafif yani o anlamada hafir tek kullanılıyor serum koymaya gerek kalmiyo
Serayyunus Deletedmom_206 biliyorum sadece tam okumadım. Yazıyı ventolin yarim yarim serumla verilir bı bütün bile verilmez biz 1 bütünü 2 kere veriyoruz