Anne37- Hanımlar ben yurtdışında evliyim aslında eşimle aynı memleketteniz ama tanıştığımda ailece onun düzeni burdaydı ve buraya geldi 2 sene olacak nerdeyse bir çocuğum var kaynanam çok iyi yani elindekini paylaşır sağolsun eli çok açık fakat olan şeylerle açık yani nasıl anlatsam evde olan elinde olan şeyleri sağolsun hiç çekinmez ama çocuğuma bugüne kadar ne aldı diye sorsanız bir pijama takımı o da 4 aylık çocuğa 2 yaş almış hadi onu da geçtim durumları çok iyi ama gurbette olduğumuz için hep tutma yanlısı istesem alır eder ama bende öyle bir yapıda değilim isteyemem onun düşünmesini beklerim sonuçta benim ailem nasıl düşünüyorsa onlarda düşünmeli doğum yaptım her gün hastaneye geldi beni öyle bir darladıki emzir üstün var mı vs vs daha benim annem gelmemişti inanın annem gelene kadar bana bir tas yemek getirdi o kadar ama sütün varmı emzir demeyi çok iyi bildi sütüm kesildi sayelerinde stresten vs sonra mama zararlı demeye başladı takmadım tabiiki ama yani bir tek Buda değil konuşmasında durması gereken yeri bilmiyor hiç sanki oğlu evli değil hala dizinin dibinde markete gidecekken ararsa ne alacaksınız burda var benden alına kadar ya benim evin ayrı geçinmem ayrı ama gel bunu ona anlat hep böyle yani hep ben bildim ama diğer yandan biliyorum ki iyi niyetli içinde fesatlık yok ama arada bir seviye yok maalesef gemi herşeye karışıyor kızı gibi seviyor ama bir gün gelip çocuğuma bakmadı lafa gelince kızım ben Sordum gelme dedin oğluna böyle diyor fakat arkadaş gibi bir kaynana değil ki bana gelip destek olmaz köstek olur biliyorum kızlar sizde ben mi çok takıyorum akıl verinnnn
Seker_serbet1 Anne37- k. valide de geç çok takılma, arkadaş gibi olsa da olmasa da sana batan bi yanı olacak o yüzden kimseden bişey bekleme ki bu senin hakkın bile olsa, azıcık aşım kaygısız başım,
MayneymisAltintop Ya ben siz takılıyorsunuz gibi geldi biraz . Yani iyi bir insan evdekini veriyor diyorsunuz. Bence akıl edemiyordur. Oda öyle görmüştür. Bildiği budur. Benm annemde öyle. Bende istemeye çekinirim ama istesem milyarları sererkızımla bana hatta eşime. Süt konusunuda aynısını birebir annem yaptı hatta kavga ettim o dönem. Bence iyi niyetli olduğunu düşünüyorsanız hiç üstünde durmayın. Hormonalrdan size batıyordur her hareketi
MayneymisAltintop Ya ben siz takılıyorsunuz gibi geldi biraz . Yani iyi bir insan evdekini veriyor diyorsunuz. Bence akıl edemiyordur. Oda öyle görmüştür. Bildiği budur. Benm annemde öyle. Bende istemeye çekinirim ama istesem milyarları sererkızımla bana hatta eşime. Süt konusunuda aynısını birebir annem yaptı hatta kavga ettim o dönem. Bence iyi niyetli olduğunu düşünüyorsanız hiç üstünde durmayın. Hormonalrdan size batıyordur her hareketi