SweetMom__ uykusuzanne__ amin ay keşke kalplere özel vip araçla gezme türü düzenlense😂❤️🫂 Sonra yanimza almak istediklerimiz alsak🥳🥳
asellinaninannesiii deleted20517 Hiç bilmiyorum hep görür beğenirdim görüşlerini gelse de bir yargı atsa 😅😅😅
deleted20517 asellinaninannesiii ayy evet balım o benim dee en son 9 ocakta girmiş,gerçi pek sarmiyor bura artık onu gidip geliyorsa inşallah geri gelir
acimavi etkafa 5 senedir ara sıra yorumlarına denk geliyorum kullanıcı isimleri hep aynı😅 son dönemde değiştirmişler midir emin değilim tabi😅 benim de 5 senedir hiç değişmedi kullanıcı adım😁
asellinaninannesiii deleted20517 İnşallah, evet eskisi gibi sarmıyor ben geldiğimde buralar çok güzeldi 😅😅😅🫂🫂
SweetMom__ mondecaidensecmeler @Feyzosumunannesi kesinlikle ilk tanışmak istediğim güzel insan🤍 @Elfgrn Kendisi çok kibar güzel bir insan🤍 @anabarbie Canım arkadaşım çok istiyorum tanışmayı reelde🤍🫂 @Orenda_ birgün nasip olur inşallah🤍 @Meri-Mel inşallah birgün nasip olur🤍 @uykusuzanne__ 🤍🫂🫂 @_Goktugunannesi__ canım arkadaşım🤍🫂 @TulayGeriDon 🤍🫂 @Tatlican 🤍🤍🫂 Bir sürü var aklıma geldikçe yazarım❤️✨
deleted20517 asellinaninannesiii şimdi de güzelde eskilerden kimse yok ya,mesela Annakurt yok kaza yapmıştı şimdi nasıl iyimi hiç haberimiz yok
twobabymom_ uykusuzanne__ ailen kayserideydi sanırım canım turkiye ye tatile geldiğinde inan istiyorum yüz yüze de tanismak
etkafa acimavi kız bende bazılarıyla konuşuyorum mesela sonra lazım oluyor bakıyım diyorum bir daha bulamıyorum 😂😂😂
acimavi etkafa ay evet o çok kötü, eski zamanlardan bildiğim hala aktif olanlar da vardır muhtemelen ama isimleri farklı, hiç tanıdık isme denk gelemiyorum, benim için hoş bir durum değil😅