mondecaidensecmeler Kızlar iyi ve hoş gunleriniz olsun🌸 farklı postlar görünce bende gaza geldim bir anlık ve açım dedim😂 belki forumdan konuşup normalde de yazisip buluşan vardır onları bilemem😏 burda kimle tanışıp,yazismak,gorusmek isterdiniz? @Orenda_ @uykusuzanne__ @Meri-Mel @milletsanakanalizemiolacak ♥️
acimavi mondecaidensecmeler eskilerden bir anne olarak @BenMathilda ve @SeverusSnape ile tanışmak çok ütopik olsa bile en azından ara sıra sohbet etmek isterdim
barbiee_ mondecaidensecmeler @deleted20517 çiçeğimle 🫠 @uykusuzanne__ toprağımla🩷 çok varda içimin kaynadığı bunlar
uykusuzanne__ mondecaidensecmeler @LadyGaddar @bisenakillisinzaten pambikkk şekerr 🤣🤣🤣🤣 @mondecaidensecmeler tabiki sen 🥰 @Meri-Mel @Obsesifkompulsifbozukluluk @deleted20517 @ZeydsMom @hepyerdeyizz @_Goktugunannesi__ @barbiee_ @papatyagibi tabiki😂🥰 @TulayGeriDon 🥰 @SweetMom__ @BENOYLEUYGUNGORDUMM @minikkurabiyee @Orenda_ @asellinaninannesiii @twobabymom_ ay çok var ya unuttuklarım olursa afola 😂
twobabymom_ uykusuzanne__ ailen kayserideydi sanırım canım turkiye ye tatile geldiğinde inan istiyorum yüz yüze de tanismak
asellinaninannesiii mondecaidensecmeler Ama ben çoğunuu unutuyorum yaaaa durr siralayim aklimdakilerij😄içimin ısındiklarini @Meri-Mel @[silindi] @ZeydsMom @Deletedmom_220 @cLearQueen @BENOYLEUYGUNGORDUMM @mondecaidensecmeler @lAmMelodi @bisusbe_ @uykusuzanne__ @bisenakillisinzaten @LadyGaddar @TulayGeriDon @NeclaLeylaCeydaOhnealaneala isme çok gülüyorum ya 😄 @silaa66 @Balkizlarim @Tatlican Ay daha varda nicklerini hatirlamiyroummmm😄😄
lAmMelodi asellinaninannesiii Her zaman dinlemeye hazırım❤️🌸Farklı ülkelerde olsakda kalbim sizlerle😍
asellinaninannesiii deleted20517 Hiç bilmiyorum hep görür beğenirdim görüşlerini gelse de bir yargı atsa 😅😅😅