inci86 Bu boya sahip kızlar kilonuz kaç çok merak ediyorum benim 63 .bekarken 56 57 idim.Ama malım evlilikten sonra kilolar alındı🤣Beş kilo versem çok iyi olacak
mnkanne1 inci86 boyum 150 54 le hamile kaldım 73 le doğuma gittim sabit kalmadım hiç doğumdan sonra verip sürekli alarak geri alıyorum bende şuan 63 kiloyum ama
oznurr__ inci86 1.57 boyum 55 kiloyum . Doğumda 64 kiloya çıkmıştım daha sonra gitti kilolar zaten bir tek karnım çıkmıştı
aysenur28 inci86 1.58 boyum, 68 kg ile doğuma gittim şuan 50 kiloyum, nasıl verdin kilo diye sorarsan inan bende hiç bilmiyorum birden gitti kilolarım stres falan derken bebeğe bakmaktan koşuşturmalardan gidiyor sanırsam
buglem_moms inci86 1.58🖐 67 kiloyum doğuma kadar 81 kilo olmuştum bu kadar verebildim ama 60a düşsem çok mutlu hissettcem kendimi
inci86 mnkanne1 nası görünüyorsunuz peki memnunmusunjz bende öyle çok abes değil ama şu bel kısmı ve karnımdan versem çok iyi olacak🤭Ama göğsümde büyük tabi🫡
mnkanne1 inci86 memnun değilim kendimden ama eşim diyor ki psikolojini bozuyorsun kendi kendine ama ben giydiğim hiçbir şeyi yakıştıramıyorum kendime ki çok çok yakışsa bile eşim rahatsızlığından dolayı çok zayıfladı bazen ona bile söyleniyorum bana diyor ki manyak mısın 🥹
inci86 oznurr__ yaa ne güzel bende vermek istiyorum ya şöyle 57 56 olsam hiç fena olmaz bir ayda verebilir miyim acaba 7 kilo 😄
oznurr__ inci86 1 ayda 7 kg vermeye çalışırsanız kendinize çok eziyet edersiniz gibi onun yerine 2 3 kg vermeyi hedefleyin
Nehirmoms34 inci86 156 boyum 65 le dogurdum suan kızım ıkı yasında 66 kg yum 🫤hamılelıkten once 53 evlenmeden once 45 kgydum bende artık sıkıldım ödem sıskınlık sorun kg vermem lazım 7 kg
inci86 aysenur28 anladım me güzel bende çok tatlı yeme isteği oluyor illa çayın yanına bişey yiyorum o yüzden kaldı biraz bende 68 me doğuma gitmiştim şimdi 63 ama 56 olsam çok iyi olur
aysenur28 inci86 şöyle yapabilirsin az az ve sık sık yiyebilirsin hani porsiyonlarını azalt ama aç da kalma eğer emziriyorsan
19941993 inci86 boyum 1/50 , 49 kiloyla hamileydim 7 kilo aldım doğuma kadar Doğumdan sonra geri 49 oldum 🙃
Duyulurum inci86 152 olur mu, 40 kiloyum. İki çocuğum var gebeliklerde 13-14 kilo aldım ve doğumla verdim gitti. Boy kısa olsa bile benim kilom az. 5-6 kilom daha olmalı en az. Mesela benim de emzirirken almam zor oluyor