elsa56 Meraba kızlar tost makinesinde köfte pişer mi yoksa içi çiğ mi kalır deneyeniniz var mı?? Kusura bakmayın alakasız ama riske atmak istemedim🙈😄
minnakkus elsa56 piser tabiki yagli kagit serin uzerine kofyeyi yerlestirin birakin kendine kendine piser hemde temiz kalir tost makineni, yapiyorm ben oyle
Ozge_AyazEfee elsa56 oğlum 2 yaşında hep tost makinesiyle yaptım 😊 yağlı kağıdın arasına koyun köfteyi hem sağlıklı hem zahmetsiz 🤗köfteyi hazırladım birazdan pişirecem bende 🤗
Ikrazumra19 elsa56 ben yapiyorum ama dikkatli yapmak lazim yanabiliyor kuruyabiliyor kisik ayarda pisirmek lazim
minnakkus elsa56 seninkide yapar kiz yatmasin oyle aksama kadar yapsin biseyler tek tost yapmasi icin mi aldin bu arada tam bi kaynana gibi konustm 😄
Ikrazumra19 Ozge_AyazEfee evet ilk acemiligimde yuksekte acmisim hemen kurudu ici cig kaldi yani kisik ayarda yavas pisirmek lazimmis🙈
elsa56 @Ozge_AyazEfee Menüler aynıymış cabım teşekkür ederim afiyet olsun size de şifa olsun bebişe 🤩❤️
elsa56 @Ozge_AyazEfee benm tost makinem kademeli değil😑Karacanın çarpı ve eksi işareti var ortaladığm zaman olur inşallah 🤣
Ozge_AyazEfee Sibel4264 tüm kağıdı kullanıyorum ben parça parça kesik olanlardan. Makina yı kaplıyor zaten, aksa da sorun olmuyor o yüzden 🤗