ezgikrby Kızımın 5 gündür değişik bir şekilde ateşi var. Hiçbir grip belirtisi yok. Hasta da değil zaten. Sadece öğle uykusuna geçerken ve gece oluyo. Şu an 25 aylık 2. azı dişleri falan da çıktı diş asla değil ama ne bu ? Asla anlam veremiyorum şu duruma bu da değişik bi salgın falan mı 😒
tospikannesi_ ezgikrby ateşi olduğu için ayakları soğuk bu ateş ne zaman başladı tam olarak eğer 3 gün süren bir ateş sonrası normale dönme olursa viral enfeksiyon ama dirençli günlerdir geçmeyen bir ateş varsa doktora götürün
Seyma2534 ezgikrby şuan benim kızım öyle akşam hiç bi şeyi yoktu uyudu birden bire ateşi çıktı 39 a duş falan aldırdım ama ayakları buz gibi kafası hala sıcak inşallah kendiliğinden geçer
ezgikrby ppearl53 ama devamlı bi ateş yok sadece uyurken olsa bile mi gitmem lazım daha da kötüsü Doğu’dayız ve doktor da yok doğru düzgün 🫠
ezgikrby Ve mesela şu an uyuyo ayakları soğuk ama alnı 38.5-39 arası gerçekten imdat başına gelen varsa çözümünü söylesin
Meri-Mel ezgikrby 3 gün sonra kesinlikle doktora başvuru yapılması lazım geciktirmeden götürün lütfen
ezgikrby tospikannesi_ 13 şubat gecedi başladı sabah sadece kusmuştu ilaç falan kullandık sadece ateş bu şekilde kaldı zaten bi daha hiçbir şekilde bişey olmadı ama ateş geceleri çıkıyo öğlen falan da bu kadar değil ama akşamları 38.5-39 görüyo maalesef gitmeli miyim sizce
ppearl53 @“ezgikrby”#p34735695 evet 3 gunu gectiyse , ama şöyle bisey ates 38.5 ustu kabul ediliyor 37-38 ates degildir bahsettiginiz oyle biseyse hafif sicakliklar terlemeler vs bahsetmiyorum. 38.5 ustu 3 gunu gecen ateslerde gitmelisiniz
ezgikrby ppearl53 her gece 38.5 üstü olmuyo ama şu an öyle olunca korktum o yüzden post açtım hastalık konusunda sıfır bilgi resmen çok şükür bu zamana kadar dişler de dahil hastalanıp ateş olmamıştı
ezgikrby Seyma2534 ateş varken kafasını yıkamayın diyolar ama vücudunu yıkayın siz yine de ben uyandıramıyorum da çok ağlar 5 gündür geçmedi başka belirti de yok aşırı tuhaf bişey siz de çok dikkat edin 🫠
eyberenimo Bizimde aynı şekilde 3 5 gün tek belirti ateşimiz vardı anlam veremiyordum ateş düşürücü veriyordum az düşüp geri çıkıyordu ama sonra bir anda halsizlesti öksürük başladı derken hasta oldu enfesyon virüs kapmis ağır bir şekilde hastalık geçirdi hasteneye yattık ihmal etmeyin lütfen
ezgikrby eyberenimo yaa çok geçmiş olsun size de kötü düşünmek istemiyorum ama geçmezse ben de yarın hemen gidicem artık sizde gün içinde huzursuzluk var mıydı peki
tospikannesi_ ezgikrby peki ekstra birşey var mı yani şuan kusma ishal öksürük grip vs var mı yoksa sadece ateş mi idrar rengi nasıl koku vs var mı? Ekstra kulak çekiştirmesi var mı??? Geceleri ateş daha çok belli eder kendini gece çıkması normal ince giydirin rahat yatsın.. Kaç derece tam olarak ateş dediğiniz?
ezgikrby tospikannesi_ yok hayır hiçbir şeyi yok şu an çişi falan da kokmuyo sadece ateş şu anda da alnı 37.7 çıkıyo
Ksmet42 Benim kızımda 2 gün önce başladı dirençli ateş 38.5 39 acile götürdüm bogaz enfeksiyonu kulak enfeksiyonu olduğunu söylediler beklemeyin götürün her ihtimale karşı ezgikrby
Elifdemir1907 ezgikrby bizim de öyle başladı 2 gün ateşini dusuremedim dusursemde tekrar çıkıyordu hastaneye götürdüm acile 38-39 ateşle ama hiçbir belirtisi yoktu ne burun akıntısı ne öksürük sadece biraz halsizdi ateşi olduğu xaman çok mizmizlaniyordu doktor boğazları kızarmış dedi eve geldik antibiyotik kullanioruz 5-6 gündür çocuk bu halde daha bu gün ateşi biraz düştü çok çıkmadı ama bu gün de tamamen isthasizdi asla hiçbir şey yemedi gün boyunca inşallah sizinkide bu hastalıktan değildir 😢😢 çok zor çok kötü ağzının ici diş etleri bile şişmiş sabah kanadi
ezgikrby Elifdemir1907 yaa çok geçmiş olsun off kıyamam 🫠 inşallah değildir ama bizimki çok anlık çıkıyo ve çok anlık düşüyo mesela postu açtığımda ateşi vardı az önce dolven verdim 36.6 falan oldu aşırı tuhaf bişey ve bizde de hiçbir belirti yok ya da gün boyu ateş yok
eyberenimo @“ezgikrby”#p34735923cok teşekkür ederim inşallah sizinde geçer uyku düzenimiz bozuldu o süreçte onun harici çok huysuz değildi aslında ateşi vardı sadece sonradan başka belirtiler çıkınca huzursuzluk başladı
tospikannesi_ ezgikrby size sordum detaylı çünkü benimde kızımda vardı 7 gün sürdü . Ama ne kanda ne idrarda enfeksiyon yoktu Neşesi çok iyiydi kusma vs yoktu ama bende ateş te yoktu yani dokununca sıcaktı ama ateş ölçerde en fazla 37 daha yukarısı yoktu doktorum 38.5 daha yeni vücütta ateş varmış sayılıyor 38.5 üstünü 39 u gören 2 hafta süren ateşlere biz dirençli ateş diyoruz viral enfeksiyonu atlatması çocuğun zaten yaklaşık 10 gün sürüyor vücudu savaştığı için bu şekilde tepki veriyor hastanede çok salgın var influenza a ve domuz gribi bebekler dolu bu dediklerimle beraber ekstra kusma ishal olmadıkça hastaneye getirme demişti… Bende kızımı götürmemiştim çünkü sizin gibiydi hiçbirşryi yok Neşesi vs yerinde sadece dokununca sıcacıktı ama ateşölçerde enfazla 37 görünüyordu ve 7-8.gün sonunda o sorun kalktı ve dediğiniz gibi gece oluyordu. Eğer kulak çekiştirme sürekli ağlama huzursuzluk hali varda götürün ama Neşesi yerinde olan bir çocuğun idrar enfeksiyonu vs olmaz. Kulak enfeksiyonu içinde zorlu grip süreci atlatmış olması gerekir genelde…