demmoos crybaby canım benim Tazmanya canavarım 14 aylık ve ailemiz yüzü asık fotoğraflarından yüzlerce sticker yaptı takılma bu nesil böyle 😂
amazontuba demmoos hahahha kendi kızımı gördüm 😂 dışarıyı çok sever mesela ama çatık kaşlı etrafı gözlemler asla gülmez
buseviim crybaby bizimde aynı yemeği hazır olana kadar elim ayağıma dolaşıyor 1 yaşında şuan bence genel olarak boyleler takmadım hiç 😂
crybaby buseviim çok tepki alınca takıldım bende yoksa hiç düşünmemiştim ama yalnız değilmişim sevindim 😅
buseviim crybaby banada siz evde napiyorsunuz bu çocuğa diyorlardı sabah öğle akşam bir öğün dovuyoruz diyordum bende artık napayım el kadar çocuğa Allah aşkına 😂
alynozds Ergoterapide böyle sorunlara cevaplar alıp çözüm için adım atılabiliyormuş diye duymuştum ama araştırmanızı öneririm benim oğlumda sinirli ama anlattığınız kadar değil ya sizinki öfke topu mübarek umarım çözebilirsiniz 🙏🏻
crybaby buseviim aynen öyle birde hangi devirdeyiz yani tanımadığımız kimsenin evine gitmiyoruz benim gibi bir insana demeleri çok zoruma gitti. Bende öyle diyim artık 🤣
artikbiranneyim crybaby başka bir derdi olmasın ya bilemedim simdi kan tahlili filan yaptırdınız mı vitamin eksikliği de böyle seylere sebep olabiliyor sonucta veya baska bir sey
crybaby artikbiranneyim evet kan tahlili de yapıldı her şeyi normal hiç bir sağlık sorunu yok gelişimi de iyi ama siniri boyundan büyük
demmoos amazontuba ya benim kızımda dışarda kaşlarını çatıyo bakıyo insanlara bazen, NABER YAKIŞIKLIIIII diyorlar hahhhaa 😅 hayır yani pembe giydiriyorum hiç renk takıntım yoktu sırf kız olduğu anlaşılsın diyorum hala lan lun diye sesleniyorlar🤣